WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Facebook
[resolved] like buttons don't appear in firefox (8 posts)

  1. deepbevel
    Member
    Posted 2 years ago #

    there's only an oversized blank box which appears where the buttons should be, and are in ie. I'm using the latest twentyten theme, ie and firefox. Also not using any plugins which use scripts on any pages which show posts.

    http://wordpress.org/extend/plugins/facebook/

  2. Matt Kelly (Facebook)
    Member
    Plugin Contributor

    Posted 1 year ago #

    Do you have a URL where we can repro? Thanks

  3. deepbevel
    Member
    Posted 1 year ago #

    http://www.foursticks.net/only-a-test/

    I have like enabled for home page and all posts.

  4. deepbevel
    Member
    Posted 1 year ago #

    weird, in Firefox, the like stuff only shows correctly on the image attachment pages.
    http://www.foursticks.net/only-a-test/?attachment_id=1116

    In my various testings I'm creating and deleting a lot of posts on this site so forgive me if the links change. Any image that opens as an attachment will demonstrate.

  5. deepbevel
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have a winner! one post that displays the like button correctly in Firefox.
    http://www.foursticks.net/only-a-test/?p=1252

    I'm running a seperate set of loops on my site to handel a specific category output and style. However it doen't seem likely this is the cause. The post which displays the like buttons correctly is in the same loop/category as another post which does not display the buttons correctly.
    The only difference is one post (the one which does NOT show the buttons) includes code to show the authors profile-bio info. The other post bypasses this because the profile-bio value is empty, falls back to the_author. And that's the only difference!

    Otherwie the buttons still show on attachment pages..? and one post...what the heck?

  6. deepbevel
    Member
    Posted 1 year ago #

    Upadated permalinks and now it's all good.

  7. Matt Kelly (Facebook)
    Member
    Plugin Contributor

    Posted 1 year ago #

    @deepbevel

    Thanks for following up! If you have thoughts on how we could have made this easier/more obvious or we could fix it in the plugin, let us know.

  8. deepbevel
    Member
    Posted 1 year ago #

    actually I was either looking at the wrong browser or it just re-broke itself. same ol problem.
    One thing that would help would be to know if this is a common issue in Firefox. I can't think of what else to try. Looks like I'll have to use another plugin or code just to get the like buttons. But I still need the facebook plugin for the post sending. That part works, except my fan page setting gets disabled after a yet to be detrmined amount of time. Not sure why that is.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.