WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Facebook Like Box Widget
New Send Button no longer shows up. (4 posts)

  1. vitalichka
    Member
    Posted 3 years ago #

    Please take a look into this.
    I just barely noticed it on my site at Salt Lake Examiner

    I tried setting the send button to "No", saving, then setting it back to "Yes" and resaving. This did not help. I also tried to disable and re-enable the plugin and this did not work either.

    I Should note that it did work in the past but no longer since the last update I think. Please let me and others know what we should do or if you're aware of this and are working on a fix.

    This is a great feature and I would love to see it work.

    Thanks

    http://wordpress.org/extend/plugins/facebook-like-box-widget/

  2. vitalichka
    Member
    Posted 3 years ago #

    Just checked again, looks like deactivating and activating again, or possibly, setting to "no" then to "yes" made it happen.

    I think the coffee shop I was in when I wrote this might have been caching the site and so I didn't see any difference. Luckily everything works fine now.

  3. vitalichka
    Member
    Posted 3 years ago #

    Just checked again and once again the send button does not appear.
    I have purged all cache and still not working.
    Not sure why this is happening.

    Any help?
    Maybe someone could take a look at the site and let me know what they see.
    Please look at the main site and also at one of the posts as well.

    Salt Lake Examiner site link

    Thanks

  4. maxyRO
    Member
    Posted 3 years ago #

    Same issue here. Button is gone.

    Hope someone knows what happened

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic