WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Facebook AWD All in one
[resolved] Send button is always disabled (4 posts)

  1. helgatheviking
    Member
    Posted 1 year ago #

    the option to add the "send" button is always disabled even when the widget "type" is set to XMFBL

    <select class="widefat" id="widget-awd_facebook_likebutton-2-like_button_send" name="widget-awd_facebook_likebutton[2][like_button_send]">
    	<option value="1" disabled="disabled">Yes</option>
    	<option value="0" selected="selected">No</option>
    </select>

    http://wordpress.org/extend/plugins/facebook-awd/

  2. AHWEBDEV
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Thanks. this is fixed in next release. it's very hard for me to work on it now.

  3. helgatheviking
    Member
    Posted 1 year ago #

    i understand. i have the same problem, which is why i have so many plugins in the state of half-completion.

    do you develop on github by chance? it might help if people could send you pull requests with bug fixes. you've got the most comprehensive facebook plugin and there must be a ton of people using it.

  4. AHWEBDEV
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Yes for sure. But take care for the moment, i am in half release work on master for the 1.4

    - new css
    - new plugins impletmentation of interface (php)
    - a lot of fixes
    - and more...

    https://github.com/AHWEBDEV/Facebook-AWD

    All free subplugin are on the git too.

    I will push all my changes tonight.

    Thanks!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic