WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Facebook AWD All in one
[resolved] runtime error: Warning: Illegal string offset 'icon_url' (5 posts)

  1. kyriacouzh
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi,

    After installing and activating the plugin I get the following php runtime error:

    Warning: Illegal string offset 'icon_url' in .../wp-content/plugins/facebook-awd/AWD_facebook.php on line 517

    Versions installed, WP: 3.3.1, AWD: 1.2.1, PHP: 5.4.1RC1, cURL: 7.25.0

    Any idea what might be going on?

    Thanks, Andreas

    http://wordpress.org/extend/plugins/facebook-awd/

  2. AHWEBDEV
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Hi, this is because you are in php 5.4.1

    So call a key in an array that does not exists will return error.
    Try to modify you level of warning.

    The plugin is made to work originally on php 5.3

    I will try to find all warnings during the next development session.

    Thanks for report.

  3. kyriacouzh
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi, thanks for the detective work. Unfortunately, I don't have admin access to the server in question. So I'll have to wait for the next version. Any prediction, when this might be available? Anyway, it's good to know what's going on.

    Andreas

  4. AHWEBDEV
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    You can define the level of warning with php inside your wp-config file.

    The next release should be available at the end of this week.

  5. JasonChou
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi AHWEBDEV,

    Just downloaded the plugin today. When activating the Facebook Connect Option, I'm getting:
    Warning: Illegal string offset 'link' in C:\xampp\htdocs\sr_dev2\wp-content\plugins\facebook-awd\AWD_facebook.php on line 2454
    Warning: Illegal string offset 'link' in C:\xampp\htdocs\sr_dev2\wp-content\plugins\facebook-awd\AWD_facebook.php on line 2461
    Warning: Illegal string offset 'name' in C:\xampp\htdocs\sr_dev2\wp-content\plugins\facebook-awd\AWD_facebook.php on line 2461

    I'm on PHP Version 5.4.7. Would this be the same problem?
    Is there a fix for this?

    Thanks

    Jason

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic