WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Exports and Reports
[resolved] Just displays a blank browser page on export (8 posts)

  1. John_6x6
    Member
    Posted 1 year ago #

    Regardless of what type of export I try using the Example Post Report (only 17 records), only a blank page appears. Tried Firefox and Chrome.

    Example Page Report doesn't show any pages on the list at all. Looks like this plugin has a lot of promise but it is not working for me.

    http://wordpress.org/extend/plugins/exports-and-reports/

  2. Christina Lannen
    Member
    Posted 1 year ago #

    I am having the same problem. The report runs and I can see the records in the admin, but when clicking on the CSV button It's nothing but a blank screen.

  3. Christina Lannen
    Member
    Posted 1 year ago #

    Decided to try and older version of the plugin and it works (0.5.1 (svn))

  4. fantomas_bg
    Member
    Posted 1 year ago #

    I just fixed it for myself for the latest version. You have to do a few things:
    in this file plugins\exports-and-reports\wp-admin-ui\Admin.class.php

    1. (line 13) change: if(isset($_GET['download']) && !isset($_GET['page']) && is_user_logged_in() && isset($_GET['_wpnonce']) && false === wp_verify_nonce($_GET['_wpnonce'], 'wp-admin-ui-export'))

    to: if(isset($_GET['download']) && !isset($_GET['page']) && is_user_logged_in() && isset($_GET['_wpnonce']) && false != wp_verify_nonce($_GET['_wpnonce'], 'wp-admin-ui-export'))

    2. after line 16 add: $file = str_replace('\\', '/', $file);

    3. line 122 change: $this->base_url = WP_CONTENT_URL.str_replace(WP_CONTENT_DIR,'',__FILE__);

    to: $this->base_url = plugins_url( 'Admin.class.php', __FILE__ );

    Then the file exports should work.

  5. John_6x6
    Member
    Posted 1 year ago #

    fantomas_bg, thanks for sharing that!

  6. Scott Kingsley Clark
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Sorry for the delay. I've been deep into Pods development and haven't had much free time since the 2.0 launch.

    Thanks @fantomas_bg for the suggested fix, will implement soon.

  7. slorien
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks fantomas_bg. I just had this problem too.

  8. Scott Kingsley Clark
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Sorry for the delay, I've had my hands full with development of Pods.

    I've implemented the fix as posted here into Exports and Reports 0.5.3, just now released.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.