WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Events Manager
Problem with layout of events when I click on the widget calendar (8 posts)

  1. whoaloic
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi!
    I meet an issue when I click on date events from small walendar widget.
    It displays actually the event but with a link on the event title towards the same event.
    Please check this url and test what I mean.
    I add that I have set no event page and I disable Archives in the Pages tab of the options.
    If I enable Archives, the list displays with the title of the event set in my archive template file of wordpress (<h1 class="entry-title">" rel="bookmark"><?php the_title(); ?></h1>) plus the format I set in the format/layout tab (events list section) but without the table tags.
    I hope I was clear on mmy explanation.

    http://wordpress.org/extend/plugins/events-manager/

  2. Marcus
    NetWebLogic Support
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Hi, at the moment, that's what happens, been meaning to add an option to send users directly to calendar days with one event, will try to squeeze that in on next update.

  3. whoaloic
    Member
    Posted 2 years ago #

    Oh Ok!
    That was a detail anyway!
    But I meet another strange problem.
    Sometimes, when I click on a date on a widget calendar.
    It brings me to the 404 page.
    I have to save the options parameters to make it work again!

  4. Marcus
    NetWebLogic Support
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Do you have caching plugins or similar? It's been known on some themes to cause this issue.

  5. whoaloic
    Member
    Posted 2 years ago #

    I'm sorry but I don't kwon what you mean by "caching plugins or similar"?
    Anyway, I don't get the issue since I've posted last time. Weird.
    I will let you know if i get the issue again.

  6. Marcus
    NetWebLogic Support
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    might have been that then :)

  7. whoaloic
    Member
    Posted 2 years ago #

    Oh :( I get the issue again.
    I will try to reinstall the plugin...

  8. Marcus
    NetWebLogic Support
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    if if works, then after a while it doesn't, 99.9% chance it's another plugin causing this. Whilst a bit time-consuming since it seems to happen to you after a few hours, you can test this out by deactivating other plugins and verifying if the problem doesn't reappear.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic