WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Events Manager
conflict betwen Event Manager and forums page (bbpress) (10 posts)

  1. Rizki
    Member
    Posted 2 years ago #

    hello
    I am having an issue with event manager. when i activate event manager, my forum page (bbpress) to be disappear.

    WordPress 3.3.1
    Buddypress 1.5.3.1
    Events Manager 5.0.50
    bbPress 2.0.2

    Any help would be great.
    Thanks

    http://wordpress.org/extend/plugins/events-manager/

  2. agelonwl
    Member
    Posted 2 years ago #

    it might be a theme and bbpress issue. Any sample link or a screenshot?

  3. Rizki
    Member
    Posted 2 years ago #

    @agelonwi

    this is my forums page screenshoot
    :
    I haven't sample link because i run wp on localhost

  4. agelonwl
    Member
    Posted 2 years ago #

    it might be another plugin or a theme causes it because I just tested it using the same as yours and works fine on me. Also did you try to deactivate other plugin?

  5. Rizki
    Member
    Posted 2 years ago #

    still not working with bbpress forums page...
    but buddypress forum can work well
    maybe you right, it might be a bbpress issue
    OK @agelonwi thanks for your advice, I will look for the cause of this issue on bbpress

  6. Marcus
    NetWebLogic Support
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    will test out BP and the forums on my locals.

  7. Marcus
    NetWebLogic Support
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    had a look on my test sites, bbpress works for me too. could it be what angelo says r.e. another theme/plugin?

  8. Rizki
    Member
    Posted 2 years ago #

    now my forums page is working well. I edit this section, in the bbPress Settings:
    https://lh3.googleusercontent.com/-veXUzirgAdE/Tx42znhSmtI/AAAAAAAAADs/CIcQJbs7FIU/s755/EM_Issue3.jpg
    this is conflict about slugs

    thanks @Marcus :)

  9. agelonwl
    Member
    Posted 2 years ago #

    thanks for updating.

  10. Marcus
    NetWebLogic Support
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    maybe you just needed to resave your permalink settings....

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic