WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Events Manager
Category links page error (16 posts)

  1. snatrott
    Member
    Posted 2 years ago #

    Clicking on the link to a category produces a Page Not Found error.

    You can see it in action here: http://www.webiforum.com/en/on-demand/
    Click on any of the categories. They are all populated and should show results.

    Also, in the backend when I go to Event Categories I see all of the categories I created which is normal. However, when I look at the database table (prefix)_em_categories I see only 1 category called Uncategorized. And in the table (prefix)_em_events I checked the field event_category_id, and it says 'NULL' for all of the events.

    http://wordpress.org/extend/plugins/events-manager/

  2. agelonwl
    Member
    Posted 2 years ago #

  3. snatrott
    Member
    Posted 2 years ago #

    Some events are being displayed, but not all of them. The Education category currently has 3 events but clicking on it says that none are found. In High Technology it displays 5 events but there are 14 in that category.

    They are not working as they should. There might be a pattern to what they are showing, but I have no idea what it is.

  4. Marcus
    NetWebLogic Support
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    are they past or future events? could be due to that

  5. snatrott
    Member
    Posted 2 years ago #

    You are right. It is only displaying future events in the category list. How can I change that to display all the events?

  6. agelonwl
    Member
    Posted 2 years ago #

    if you are using a shortcode, you can use attribute scope=all as stated in this docs http://wp-events-plugin.com/documentation/event-search-attributes/

    Also, try using Settings > Pages > Event List/Archives > Event list scope

  7. snatrott
    Member
    Posted 2 years ago #

    I am not using shortcodes. I am using the default code that displays categories as links. The code I am using is:

    <!-- START Categories -->
    <div id="cats" style="width:190px; background:#ccc;">
    <?php
    $categories = EM_Categories::get( apply_filters('em_content_categories_args', $args) );
    $args['limit'] = get_option('dbem_categories_default_limit');
    $args['page'] = (!empty($_REQUEST['page']) && is_numeric($_REQUEST['page']) )? $_REQUEST['page'] : 1;
    if( count($categories) > 0 ){
    	echo EM_Categories::output( $categories, $args );
    }else{
    	echo get_option ( 'dbem_no_categories_message' );
    }
    ?>
    </div>
    						<!-- END Categories -->

    In my settings, I have it set to show All Events.

  8. agelonwl
    Member
    Posted 2 years ago #

    forgot to ask if you are using this placeholder #_CATEGORYALLEVENTS in your Settings > Formats/Layouts > Categories Format

    http://wp-events-plugin.com/documentation/placeholders/

  9. Marcus
    NetWebLogic Support
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    that's probably why, you're probably using ...NEXTEVENTS

  10. snatrott
    Member
    Posted 2 years ago #

    It was set to #_CATEGORYNEXTEVENTS in the Single category page format. I changed it to #_CATEGORYALLEVENTS, but nothing changed.

  11. Marcus
    NetWebLogic Support
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    and what shows instead? Could it be you have no future events with that category?

  12. snatrott
    Member
    Posted 2 years ago #

    It ONLY shows future events. I need it to show past and future events. I currently have the Single category page format set to #_CATEGORYALLEVENTS, but the category page only shows future events.

    You can see it in action here: http://www.webiforum.com/en/webinars/categories/high-technology/

    There are at least 11 past events in that category that are not being displayed.

  13. Marcus
    NetWebLogic Support
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    works for me..... maybe you have a caching plugin?

  14. snatrott
    Member
    Posted 2 years ago #

    I checked and there are no caching plugins. I cleared the browser cache thinking maybe it was a local issue, but that didn't help. I went through all of the plugin settings to see if one of them had any settings regarding caching and found nothing. I don't know what else to check.

  15. Marcus
    NetWebLogic Support
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    not sure what else to suggest....

  16. Marcus
    NetWebLogic Support
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    doubt it'll make a difference, but try the 2011 theme.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic