WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Event Organiser
[resolved] Events no longer showing after update to 1.4 (6 posts)

  1. Umbercode
    Member
    Posted 2 years ago #

    After updating to 1.4 no events are displayed on the front.

    http://wordpress.org/extend/plugins/event-organiser/

  2. Umbercode
    Member
    Posted 2 years ago #

    Ok, I managed to narrow it down to a problem with permalinks. When I disable nice URLs it works, as soon as I enable them again page cannot be found. I saved permalinks in settings, I also tried renaming all permalinks (and saving again obviously) and renaming categories. Nothing works except disabling permalinks?

  3. Stephen Harris
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    What's not showing exactly? The event single pages? Do the calendars work ok?

    It sounds like a classic permalink issue - but this wouldn't be caused by the update since 1.4 didn't touch the permalinks (in fact, WordPress does it all). Are you also saving the permalinks on your WordPress Settings > Permalink page?

    After checking on some test installs I'm unable to reproduce this error.

  4. Umbercode
    Member
    Posted 2 years ago #

    When I try to view a list of events (archive) in a category I get a 404 page. I get this on two separate installs.
    Yes, I save the permalinks on the WordPress settings > Permalinks page.
    Like I say, when I disable the nice permalinks in event organiser, the events (as a list on the archive page) show up nicely.
    I test as follows:
    1) Made sure there are events in category A
    2) Created a menu item for Category A
    3) When nice URLs are not active, clicking the menu item shows a list of all events in Category A.
    4) Enabling nice URLs (and saving them) clicking on the menu item gives me a 404.
    The only change I made was updating to 1.4 but I'll accept that it the fault is elsewhere. Not sure whare to start looking though?

  5. Umbercode
    Member
    Posted 2 years ago #

    Ok, found it! There was another plugin messing with the rewrites. Strangely enough, only the urls of event organiser were affected and only after the update (the other plugin was active before the update). Oh well, no matter. It works again (the other plugin is something I can live without).

  6. Stephen Harris
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Glad you got it sorted! It's odd that problem only occurred after updating to 1.4 - maybe the other plug-in had made changes to the permalink structure which hadn't been flushed until the upgrade...?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.