WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[Plugin: Eshop] The Proceed to Checkout button doesn't work (13 posts)

  1. Jordan Rawlin
    Member
    Posted 2 years ago #

    When someone tries to order from my site the proceed to checkout button just refreshes the page and adds shipping costs and then just keeps refreshing every time you add your shipping details, how do i make it go to paypal so people can actually order?

    I've Tried Disabling other addons, changing settings around and things but i dont know how to fix these kind of problems please help!

    this is the link to a product so you can see what happens http://www.what-is-in-energy-drinks.com/shop/xs

  2. esmi
    Theme Diva & Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    That looks like a hacked version of eShop to me. Try re-uploading a fresh copy of eShop, deactivating all other plugins and switching to the Twenty Eleven theme.

  3. justbishop
    Member
    Posted 2 years ago #

    Any progress on this? I'm still having the same issue, and am going to have to abandon shop soon if I can't resolve it :(

  4. Jordan Rawlin
    Member
    Posted 2 years ago #

    Afraid Not, I could'nt figure it out so im using just paypal buttons at the moment and ditched eshop

  5. esmi
    Theme Diva & Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    @justbishop: Can you please post this on http://quirm.net/forum/forum.php?id=14

  6. justbishop
    Member
    Posted 2 years ago #

    I did, way back when it started :/

    http://quirm.net/forum/topic.php?id=4060

  7. esmi
    Theme Diva & Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

  8. justbishop
    Member
    Posted 2 years ago #

    I did try the stop cookies add on, and it doesn't help. What exactly do I need to write in the help desk ticket to my host?

    Also, I just retested. Was not able to "proceed to confirmation" on my main site or one of the child sites I tested, but it DID let me finish the process all the way through to Paypal's site on another child site of mine. I'm still a bit confused as to how it could be a server issue if it works on some of the sites on my server, but not others?

  9. esmi
    Theme Diva & Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    What exactly do I need to write in the help desk ticket to my host?

    Tell them that you have an issue with cookies wither not being set correctly or being corrupted.

    how it could be a server issue if it works on some of the sites on my server, but not others?

    Are they really all on the same server? Or just with the same host? My 6 installs with the same host are on 3 physically different servers.

  10. justbishop
    Member
    Posted 2 years ago #

    IDK, but my site's cpanel clearly says "Windu Server" *shrug*

  11. esmi
    Theme Diva & Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    Check with your hosts.

  12. justbishop
    Member
    Posted 2 years ago #

    Just put in a help desk ticket, or rather replied to the one I had put in in September when my issues cropped up. Linked them to this thread as well as the one on the eShop support site, and had to give them my WP login info...that makes me all nervous :/

  13. ken.ph
    Member
    Posted 2 years ago #

    I had the same problem. One thing I figured out is the plugin causing it which is SFC (simple facebook connect). Having both active at the same time causes trouble. I don't know how to overcome this problem though and I'd appreciate anybody who can share the fix :)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic