WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

eShop
[resolved] Gridview Display Issue - Firefox/Chrome/Safari (5 posts)

  1. jojoheyns
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi, I am trying out eShop and it looks like there are many possibilities with this plugin.

    I have installed it on my website and have created 3 products to see what it would look like.
    I have then added a shortcode on the 'Shop' page so that it displays the 3 products in gridview.

    I have not made any changes to the CSS of the plugin.

    In IE it looks good and the 3 products display (from what I can see) properly.

    In Firefox, Safari and Chrome there is an issue.
    It displays the first product correctly within the eShop Panel but the second and 3rd products don't seem to be contained within the eShop Panel.
    For some reason (with the 2nd and 3rd products) it is also adding an additional line of text between the thumbnail and the 'add to cart' button.
    You can view the page in question here
    Remember to view it in IE, Firefox, Safari and Chrome.

    So before spending any time trying to style the eShop for my website I would first like to get past this problem.

    Any assistance or guidance here will be very much appreciated.

    http://wordpress.org/extend/plugins/eshop/

  2. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    Can you replicate the problem using the Twenty Eleven theme with all other plugins deactivated?

  3. jojoheyns
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi Esmi,

    Thank you for your prompt response!

    Yes, even with all other plugins deactivated and only using twentyeleven it still has the same issue.

    You can see the site here again to see now as twentyeleven with no plugins (other than eShop) enabled.

    Regards

  4. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    What is adding <code></code> markup to your product forms? That's definitely not eShop.

  5. jojoheyns
    Member
    Posted 1 year ago #

    Legend

    I am not sure what is adding that markup to my pages but by removing that bit of code it has fixed the problem.

    Thank you very much!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic