WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

EP Social Widget
[resolved] Error after update (11 posts)

  1. sandermanzwolle
    Member
    Posted 1 year ago #

    After the update I had to disable the plugin because of this error message on the page:

    'Warning: Invalid argument supplied for foreach() in D:\www\elkedagvakantie.nl\www\wp-content\plugins\ep-social-widget\ep_social_widget.php on line 142'

    What to do to get it right?
    My site is http://www.elkedagvakantie.nl, you can't see the error because it would annoy the visitors.

    http://wordpress.org/extend/plugins/ep-social-widget/

  2. Mattias
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Thank you @sandermanzwolle for the feedback. I have just released n update that fix this error for you.

  3. sandermanzwolle
    Member
    Posted 1 year ago #

    That's quick! Thank you!

  4. sandermanzwolle
    Member
    Posted 1 year ago #

    Sorry to say that the error-code is gone, but that it now generates a lot of space/air. I removed the widget again, but you can see what I mean on this screenshot:
    http://www.elkedagvakantie.nl/wp-content/uploads/2012/10/ScreenHunter_74-Oct.-14-19.54.jpg

  5. Mattias
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    @sandermanzwolle

    wow, that where a new one. Very strange. I will look into it an update the plugin as soon as I find the problem causing it.

  6. Mattias
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    @sandermanzwolle

    I'm unable to replicate the this problem. I would appreciate if you could activate the plugin again, view the source code of you site and save it in a text file, upload it and give me a link for download.

    Please let me know if you can do this.

    Thanks.

  7. sandermanzwolle
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello Mattias,

    A txt-file with the source code with a activated plugin can be found here:
    http://www.elkedagvakantie.nl/wp-content/uploads/2012/10/HtmlcodeElkeDagVakantieforSocialPlugin.txt

    I opened the page also in the Microsoft Explorer. There it looks even stranger. It looks likes it repeats itsself. A screendump of a view in the Microsoft Explorer is here:
    http://www.elkedagvakantie.nl/wp-content/uploads/2012/10/ScreenHunter_77-Oct.-16-20.57.jpg

    Thank you for your efforts!

  8. Mattias
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Thank you.

    I will go through the code and see if I can solve this at the end of the week. I let you know when I have some more info.

  9. Mattias
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi @sandermanzwolle

    I have just released a update that should fix the problems you have. Please update let me know if it works for you.

  10. sandermanzwolle
    Member
    Posted 1 year ago #

    Great, it works now! Thank you.

  11. Mattias
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Great.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic