WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Enable Multi-Site
[resolved] Does not spit out the right .htaccess (5 posts)

  1. I can reproduce this. It punts out bad .htaccess for subfolder setups and you WILL need to replace it based on the one listed here: http://codex.wordpress.org/Create_A_Network

  2. Jason Grim
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    Several users have reported this issue. I've been too busy with clients to get around to finishing version 2.0 which will include a fix among other major features.

  3. Jason Grim
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    The new version of the plugin fixes this issue.

  4. still giving
    Member
    Posted 3 years ago #

    I had a failure attempting to use this plugin on a 3.1 install that has left me with the problems others report ...

    No Network admin page appears. Re-installing WP MS manually then brings up the following error message.

    "you will need to empty or remove the network database tables."

    Can you tell me which network tables exactly it installs and needs to be removed?

    There is nothing in blogs.dir. wp-config.php and htaccess are as they should be.
    There are no new blog tables in mySQL as I never got that far.

    The funny thing is, I have done this manually many times and had no problems. I was just exploring the plug to see if I can recommend it to others.

    I use a custom prefix on my tables, not wp_.
    I cannot see any new tables that have been created.

    What should I be looking for to remove in phpmyadmin?

    Thanks

  5. Jason Grim
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    What issues are you exactly having?

    Here are the instructions for uninstalling Mulit-Site

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic