WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Better YouTube Embeds
[resolved] [Plugin: Embed YouTube] Doesn't work (6 posts)

  1. MusicalJournaal
    Member
    Posted 3 years ago #

    I have installed the plugin and activated it. Working with WPWeaver theme. When placing Youtube-urls in a post, nohing happens, it just stays an url. Tried both wysiwyg and html editor, without succes.

  2. Pat Hawks
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    In your WordPress dashboard, under the Settings menu, go to Media settings.
    Make sure that Auto-embeds is enabled.

    Sorry this isn't mentioned in the documentation. Working to fix that right now.

  3. isisjade
    Member
    Posted 3 years ago #

    I'm getting this error when I use this plugin and it does not embed.

    Warning: preg_match() [function.preg-match]: Delimiter must not be alphanumeric or backslash in /wp-includes/class-oembed.php on line 87

  4. Pat Hawks
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    isisjade Please disable all plugins, then reactivate only this plugin
    If that works, reactivate the other plugins one by one until you've found the one that is causing the conflict

  5. Pascal
    Member
    Plugin Contributor

    Posted 3 years ago #

    @isisjade I had the same problem. Seems like there was a bug inside the youtu.be oEmbed part in the plugin. You have to disable regex on it (as it is in the wp core).
    I wrote a more detailed instruction on my blog

  6. Pat Hawks
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    Uzicoppa Thank you so much for finding this.
    I am posting an updated version with your fix, giving you credit of course.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic