WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

ELI's Related Posts Footer Links and Widget
[resolved] Latest Update Doesn't Work (21 posts)

  1. jmikkola
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hello Eli,
    I automatically updated your plug-in 1.2.02.17 to 1.2.02.24 when I received notification of the update...however, after the update, the Related Posts Footer Links no longer showed up on my posts.

    Thus I had to revert back to 1.2.02.17. Once I did this, it was fine again!

    Thought you'd like to know.
    Jari Mikkola
    World Nexus Publications
    http://www.thedimensionzone.com/blog

    http://wordpress.org/extend/plugins/spostarbust/

  2. Eli
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    I think I'v got that fixed now in release 1.2.02.25. Can you download the new version and verify that it works on your site?

    Thanks, Eli

  3. jmikkola
    Member
    Posted 2 years ago #

    Worked GREAT! Thanks Eli...love your plugin.
    Jari

  4. Eli
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Great, thanks, don't forget to give it a Five Star rating and mark that it works in 3.3.1.
    http://wordpress.org/extend/plugins/spostarbust/

    I'll set this topic to "Resolved".

    Aloha, Eli

  5. dagstone
    Member
    Posted 2 years ago #

    Eli...footer and widget stopped working completely with 1.2.02.25 upgrade.

  6. Eli
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Ok, Sorry, but I'll need more information as it seems to work fine for me and others.

    Can you describe the circumstances?
    What version was it last working on?
    What are your settings for both the Widget and the Automatic Footer?
    What other Plugins do you have installed?
    What is your website so I can have a closer look?

    If you don't want to post this info you could email me directly at:
    wordpress at ieonly dot com.

    Thanks in advance for your help in pinning down the issue.
    Aloha, Eli

  7. dagstone
    Member
    Posted 2 years ago #

    sent you an email.

  8. Eli
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Thanks, I'm on it.

    I will let you know as soon as I've got fixed and release an updated version ASAP!

    Thanks for your help.

  9. WorldWideAdventurer
    Member
    Posted 2 years ago #

    I am running the 1.2.02.24 with WordPress 3.3.1 and it did work, then is dissappeared - then I upgrade to 1.2.02.25 and worked again - but now it's gone again. Can anyone please help?

  10. WorldWideAdventurer
    Member
    Posted 2 years ago #

    Delete my last post ! - magically appeared after writing above - ALL FIXED

  11. jgilman
    Member
    Posted 2 years ago #

    Same here - 1.2.02.25 not working with 3.3.1 in any browsers but does seem to work on my ipad browser.

  12. Eli
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Hi jgilman,

    I am the developer of this plugin. I had some bugs in 1.2.02.24 and I thought I had it all working in 1.2.02.25 as many other users have confirmed. I would very much like to confirm this bug and get it fixed ASAP. As a developer I need more information then "not working".

    Could you provide links to your website so I can have a closer look?
    (Specifically to pages that should be showing the Related Post Links)

    If you don't want to post this info here you could email me directly at:
    wordpress at ieonly dot com.

    Thanks in advance for your help in pinning down the issue.
    Aloha, Eli

  13. jgilman
    Member
    Posted 2 years ago #

    Thanks Eli, I'll email you details.

  14. Eli
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Thanks, I got you email. I'll look at this today and let you know if I find something.

    Thanks again for your help,
    Eli

  15. darthrizen
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hello, I am getting an error as well in my side bar.

    Warning: in_array() [function.in-array]: Wrong datatype for second argument in "PATH TO MY SITE" on line 483

    Eli, how can I email you more info regarding this?

  16. Eli
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    darthrizen,

    I have already fixed this warning on line 483 and will release it soon when I fix one more bug.
    If you have more info for me you can email me directly at:
    wordpress at ieonly dot com.

    Thanks for your help.
    Aloha, Eli

  17. darthrizen
    Member
    Posted 2 years ago #

    Great, thanks for the speedy reply!!

  18. Eli
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Thanks to everyone who helped me find these bugs. Special thanks jgilman for providing access to a site that is having the issue so I could troubleshoot. Thanks also to darthrizen for providing a "line number", that is always helpful ;-)

    I just released 1.2.02.26 with bug fixes for these issues. Please download it and give it a try. If it does not fix your problem please give me more information. It would also be great to hear that it is in-fact working now.

    Thank you so much for your help in this matter.

    Aloha,
    Eli

  19. darthrizen
    Member
    Posted 2 years ago #

    Awesome, thanks for the update. Works great now!

  20. Eli
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    It appears that this issues has been resolved. If there are any issues with the new "Latest Update" please start a new topic with the version number.

    Don't forget to vote "Works", rate Five Stars, and Donate if you feel so inclined.

    Aloha, Eli

  21. Eli
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    I have just found and fixed that lingering issue with the Related Posts sometimes not showing up. Please download this new version 1.2.03.03 and vote and rate here. Thanks for you patience and help in finding these issues.

    Aloha, Eli

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic