WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[Plugin: Elastic Theme Editor] Elastic page doesn't appear in Theme menu (7 posts)

  1. Stephanie Leary
    Member
    Posted 4 years ago #

    Just tried out Elastic on a 3.0 test blog, and the new page never appeared under the Theme menu.

    http://wordpress.org/extend/plugins/elastic-theme-editor/

  2. Daryl Koopersmith
    WordPress Dev
    Posted 4 years ago #

    Hi sillybean,

    I've been running Elastic on 3.0 (trunk) without a problem. A link to "Elastic Editor" should appear in the Appearance menu when the plugin is activated. Could you provide a screenshot?

    —Daryl (Elastic developer)

  3. Jopperdepopper
    Member
    Posted 4 years ago #

    Same problem here.

    Elastic shows up in the plugins section, and can be activated. Then it shows in the appearance tab, and I can edit/build a theme, but when I hit 'save' nothing happens.
    There are no new themes in the theme section...

    I'm on local server, Mac OSX, php 5 and WP 2.9.2. Elastic v. 0.0.3

    Other then that, Elastic seems like a great plugin, and I can't wait for a working version ;)

  4. AcidS76
    Member
    Posted 4 years ago #

    Hi,
    i have the same problem, when i try to save a theme, i get a "working" message and then disappears and nothing happens and no theme is created... my blog (WP 2.9.2) runs on a hosting linux, php 5.2.6-1+lenny6...
    Thanks...

  5. jarlep
    Member
    Posted 3 years ago #

    I have the same problem with a freshly installed wp 3.0 installation. The Elastic plugin installs and works nicely, but won't save the themes.

    Did anyone eventually come up with a solution?

    Am extremely anxious to get started. :-)

  6. infected
    Member
    Posted 3 years ago #

    Same here on wp 3.0.1. Themes were not saved.

  7. L7world
    Member
    Posted 3 years ago #

    SOLUTION:

    I had the same problem of themes not saving when testing on a free host,
    but it worked fine on paid hosting.

    I believe this is caused by file permissions as you are overwriting via webpage not ftp.

    Try increasing permissions or just use the editor on another host then import the theme you created.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic