WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Editorial Calendar
Can' add new articles (11 posts)

  1. dhoffmann
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi,

    I'm using editorial calender on WP 3.3.2 and 1.9.1

    After updating to 1.9 I can't add articles through the calendar anymore. Is it a bug?

    Best wishes

    Daniel

    http://wordpress.org/extend/plugins/editorial-calendar/

  2. Zack Grossbart
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Hi Daniel,

    Thanks for using the Editorial Calendar. There was a bug in release 1.9 where you couldn't type in the quick edit dialog in the calendar. It should be fixed in version 1.9.1. Are you using still seeing trouble with 1.9.1?

    Thanks,
    Zack

  3. dhoffmann
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi Zack,

    yes it is in 1.9.1 -> adding an article. Please find the screenshot here?
    http://www.celtic-rock.de/files/img/1-9-1_editorial_calendar.jpg

    Best wishes

    Daniel

  4. Zack Grossbart
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Hi Daniel,

    Your problem looks different from the one we fixed in 1.9.1. Do you see any errors in your JavaScript console when then quick edit dialog pops up? Have you tried clearing your browser cache?

    Thanks,
    Zack

  5. dhoffmann
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi Zack,

    cleared the cache with the same result. Tried IE9 with the same result.

    I can see two errors in my console (FF 11):

    Zeitstempel: 23.04.2012 14:14:23
    Fehler: this.console.appendItem is not a function
    Quelldatei: chrome://global/content/consoleBindings.xml
    Zeile: 83

    Zeitstempel: 23.04.2012 14:14:27
    Fehler: Image corrupt or truncated: <unknown>
    Quelldatei: <unknown>
    Zeile: 0

    Any idea?

    Daniel

  6. Zack Grossbart
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Any chance I could access your blog and see the error for myself?

    My email address is zack@grossbart.com.

    Thanks,
    Zack

  7. dhoffmann
    Member
    Posted 2 years ago #

    yes, I sent it to you. thanks in advance!

  8. Zack Grossbart
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Hi Daniel,

    I didn't get the email yet. Could you please send it again. Maybe it was blocked as SPAM.

    Thanks,
    Zack

  9. dhoffmann
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi Zack, thanks for your investigation. I'll aks the author of WP Simple Survey. Best wishes Daniel

  10. craig840871
    Member
    Posted 2 years ago #

    Zack;
    I am having the same problem. Has it been fixed yet?

  11. dhoffmann
    Member
    Posted 2 years ago #

    The author of Simple Survey told me, that he wants to fix it. I had to disable it.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic