WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Edit Flow
[resolved] User Groups (8 posts)

  1. lauramelos
    Member
    Posted 2 years ago #

    Ive just install this plugin in one blog and ihas problem with user groups.
    I can not add users to any group, but it show as it has one user each one.

    When I try to edit the user profile i give this warning:

    Warning: in_array() [function.in-array]: Wrong datatype for second argument in ####/public_html/wp-content/plugins/edit-flow/modules/user-groups/user-groups.php on line 1044

    When I submit the edition it says:
    Warning: Wrong parameter count for array_unique() in ####/public_html/wp-content/plugins/edit-flow/modules/user-groups/user-groups.php on line 901

    And the mod is not saved.

    The same happened when I try to add from edit flow screen.

    thanks in advance.

    http://wordpress.org/extend/plugins/edit-flow/

  2. lauramelos
    Member
    Posted 2 years ago #

    no answer?

  3. Daniel Bachhuber
    Hand Built
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Still having a problem? Does it happen with your other plugins deactivated as well? What other information can you provide about your hosting environment?

  4. lauramelos
    Member
    Posted 2 years ago #

    I tried uninstalling all plugins wordpress plugin and reinstalling without success.
    I find a problem in the table term_taxonomy for example: ef_usergroup ->{"description":"Providing feedback and directions.","user_ids":null}

    the user_ids is null when it has to be an array, I fix it by mysql and when I edit a user or a group it back to null.

    Can you figure out what it is happening?

  5. Daniel Bachhuber
    Hand Built
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Nope, it sounds like it might be a problem specific to your environment. It's generally a bad idea to directly modify the database unless you know exactly what you're doing.

    Going forward, I might recommend installing WordPress with a clean database, moving your content over using the import/export tool, and then starting from scratch.

  6. lauramelos
    Member
    Posted 2 years ago #

    yes, I think so. Of course I did this changes on db after doing a backup.
    I'm also download all the site and test it on my local enviroment without problems.
    I found the problem comes with the php function "array_unique" and its second argument. I took it off, as it is optional, and it works with out errors.
    But now I found that it isn't sending the notification mails. I install smtp plugin that work right, but EF continues not sending de emails, and it doesn't gives any warning with the debug on.

    I'm thinking of ask the client to change the hosting if the support don't give us any solution.

    Thanks for your answers!

  7. Daniel Bachhuber
    Hand Built
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Yep, no problem. If you find the issue, I'd be interested to hear what it is. Good luck!

  8. jamesnay
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi there,

    I just wondered if you found out why this happens?

    I'm encountering exactly the same issue with user groups. How would I go about starting again with a clean database? I've never directly modded it myself on the site, and don't think I've done anything to corrupt it.

    Is there any more you know about this issue?

    Thanks for your help.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags