WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Easy Social
Modification to easy social code to allow specifying of the url to share (4 posts)

  1. kmhanser
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hello!

    I am using your easy-social-media plugin to add the social buttons to a wordpress site I'm working on for a customer.

    On this site's front page, we have some static content, and then there are blog posts displayed as well. I've modified my index.php for the site to show the easy social buttons after each blog post on the index page.

    However, when I do this, the share buttons all try to share the homepage, and not the link to the blog that they should be referring to.

    I've modified your code slightly to allow passing of a URL to the add_social_buttons function. I thought I'd share this code modification with you, and if you wanted you could integrate this into futre releases.

    Here's a diff that shows the changes I've made:
    http://pastebin.com/RYYfCmW2

    And I call the function like this in my index.php from wordpress:
    echo add_social_buttons($content, get_permalink());

    Hope you like my addition! Thanks for the plugin!

    [sig moderated as per the Forum Rules]

    http://wordpress.org/extend/plugins/easy-social-media/

  2. kmhanser
    Member
    Posted 2 years ago #

    While doing a litte more styling on a page today, I also added individual classes to each button so it was easier to select them.

    diff of that if you're interested;
    http://pastebin.com/8w6SRRqf

    thanx!

    [sig moderated as per the Forum Rules]

  3. osuthorpe
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    I think its great that you are able to modify my program so quickly. I will be putting the next release up on Github once finished so you can easily make a pull if you have done anything cool to it.

  4. lydp101
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi kmhanser - I've posted several posting regarding an same issue i'm having with the plugin. I was hoping that Alex might share some insights however I'm not sure he's receiving alerts on the posts being made. Here's what I wrote:

    ...experiencing a funny little quirk. Every time someone selects the Facebook like feature or the send for a post it sends the post however the image in the post is not being displayed what is being displayed is random image found in one of my widgets menu. So you have a completely unrelated image for the post being carried over into Facebook. Can you offer some guidance on how to correct. Thanks!....

    would you have an idea how I can fix this?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic