WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Easy Nivo Slider
warning message: trim() expects parameter 1 to be string, array given in. (7 posts)

  1. odysseas
    Member
    Posted 2 years ago #

    when i use the slider to show featured posts from all categories to my home page, the slider works fine. But when i jump to a category page i get this message at the start of each page.

    Warning: trim() expects parameter 1 to be string, array given in /home/vhosts/www.e-odysseas.info/wp-content/plugins/easy-nivo-slider/3rd-party/filosofo-custom-image-sizes.php on line 31

    you can see the problem here: http://www.e-odysseas.info/?cat=6

    opinions?

    http://wordpress.org/extend/plugins/easy-nivo-slider/

  2. ukmgranger
    Member
    Posted 2 years ago #

    Did you manage to fix this?

  3. Steve
    Member
    Posted 2 years ago #

    I seem to be getting the same error,
    Did any of you manage to fix this?

  4. ukmgranger
    Member
    Posted 2 years ago #

    It's a bit convoluted, but I seem to have fixed my problem.

    I think that the easy nivo plugin was conflicting with the image resize options in my theme.

    I installed the 'Simple Image Sizes' plugin, then once activated, I disabled the 'Load Custom Image Sizes plugin' checkbox within the Easy Nivo plugin.

    Seems to have solved all my problems.

  5. Steve
    Member
    Posted 2 years ago #

    By deselecting the 'Load Custom Image Sizes plugin' checkbox within the Easy Nivo plugin. seemed to fix the issue for me with the featured image error.

    but I also get an error once I click the nivo button to add an image/gallery to a page or post.
    The pop up window opens but says

    Notice: Undefined variable: options in C:\wamp\www\wordpress\wp-content\plugins\easy-nivo-slider\mce\popup_window.php on line 80 on the current post slider tab.

    The following
    Notice: Undefined variable: options in C:\wamp\www\wordpress\wp-content\plugins\easy-nivo-slider\mce\popup_window.php on line 65
    as well as
    Notice: Undefined variable: options in C:\wamp\www\wordpress\wp-content\plugins\easy-nivo-slider\mce\popup_window.php on line 80
    appear on the featured image slider tab

    The sliders work on my site but under them I see

    debug=

    Any suggestions?

  6. Steve
    Member
    Posted 2 years ago #

    I also noticed my slider navigation shows one more nav button than images.

    i.e. if I have 3 images I have 4 nav links for images and the fourth nav button does nothing..

    Strange

  7. Justin H
    Member
    Posted 2 years ago #

    Thank You for your help!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic