WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Easy Content Templates
Load content will not work (12 posts)

  1. ditler
    Member
    Posted 1 year ago #

    For me, when I click 'Load Template' the title is loaded, but not the content.

    http://wordpress.org/extend/plugins/easy-content-templates/

  2. japaalekhinllemos
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    hi, can you please provide some more info like WP versions, theme and other plugins that are running..

    thanks

    also to make things easier you can just provide me with a username and password to your wp setup and i can personally check what's going on

  3. SAFFLEUR
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm having the same problem.

    WordPress Version is 3.4.2

    I'm using the theme Akita

    Plugins in use are as follows...

    Advanced Browser Check

    Akismet

    All in one Favicon

    AutoChimp

    Backup

    Bad Behavior

    BM Custom Login

    BMI Calculator Widget

    Broken Link Checker

    ChartBoot for WordPress

    Clean Archives Reloaded

    Contact Form 7

    Custom Meta Widget

    Download Manager

    Dynamic To Top

    Easy Chart Builder

    Easy Content Templates

    Media Replace

    Follow Button for Jetpack

    GD Star Rating

    Google XML Sitemaps

    HiDPI Gravatars

    Jetpack

    Link Library

    Link Manager

    Live Blogging

    MailChimp

    Organize Series

    Organize Series Publisher

    Page-list

    ReciPress

    Reveal IDs

    Shareaholic

    Simple Lightbox

    Social

    Social Stickers

    Theme Blvd Featured Image Link Override

    Twitter Tools

    Use Google Libraries

    Viper's Video Quicktags

    W3 Total Cache

    WenderHost Subpages widget

    Wiki Embed

    WordPress Download Monitor

    WordPress Editorial Calendar

    WordPress Reset

    WordPress SEO

    WP Database Cleaner

    WP Facebook Open Graph protocol

    WP Glossary

    WP Retina 2x

    WPtouch Pro

    Xhanch - My Twitter

  4. japaalekhinllemos
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    hey saffleur! thanks for trying out my plugin and thank you for interest in helping to fix a problem. you have written a lot of plugins, and honestly i need help in order to fix it.

    do you suspect of anything that makes the plugin not work? like any error message? or are you using a different editor other than tinymce (the default wordpress editor)?

    thanks

  5. SAFFLEUR
    Member
    Posted 1 year ago #

    I am using the default editor yes, using the visual editor DOES work however.

  6. japaalekhinllemos
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    so you're saying that everything is working except the content when in html view?

  7. SAFFLEUR
    Member
    Posted 1 year ago #

    Correct.

  8. Cheryl Fahling
    Member
    Posted 1 year ago #

    The plugin isn't loading templates for me anymore since yesterday :(

  9. Cheryl Fahling
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm not sure WHAT happened, but it's working again so I'm a happy camper :)

  10. GabeJacobs
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have the same issue. As admin it works. as anything else, it doesn't work.

  11. GabeJacobs
    Member
    Posted 1 year ago #

    I've figured out that it works if you uncheck "Disable the visual editor when writing"

    But when that is on, AND you are not an administrator, the content does not show up

  12. Mike
    Member
    Posted 1 year ago #

    LOL, what's the point of the extra code requiring the visual editor for the content?
    BTW while you have the option for data in the excerpt, the excerpt is not activated for the ec-template cpt.

    Great plugin BTW. Just a couple of glitches.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.