WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[Plugin: Dooodl] Apostrophe problem (6 posts)

  1. masterbassie
    Member
    Posted 4 years ago #

    Small problem. im using doodl (awesome plugin!) on wordpressmu with buddypress and noticed that a back slash "\" is added when an apostrophe is in the title. Any ideas for a fix?

    otherwise it is awesome

    p.s. can you implement an eraser into the doodl app?

    http://wordpress.org/extend/plugins/dooodl/

  2. noCreativity
    Member
    Posted 4 years ago #

    Could you send me a link to your site (where the plugin is running) so I can take a look were exactly the \ appears :)

    I'm looking into building new 'creators' with more/less features/customization features. Can't promise nothing right now.

    What kind of eraser would you like? Kind of a CTRL+Z feature? Because anything else is basically just drawing with a white/black brush ;)

  3. masterbassie
    Member
    Posted 4 years ago #

    you can see the doodl widget here http://lilayogainstitute.com/lytt/

    It only adds the slashes on the widget - clicking through to view the pics look normal (in tiltviewer).

    ctrl Z (multiple times) would be a good addition versus just a white/black brush.

    Another feature i would like to request is for the admin to 1) be able to delete the pics, 2) decide which one should be seen in the widget. OR 3) even cooler to have them rotate (either a new one on each page load or as a slideshow).

    just some ideas... thanks for the response.

    ian

  4. noCreativity
    Member
    Posted 4 years ago #

    I just took a look at your site

    http://lilayogainstitute.com/lytt/wp-content/plugins/dooodl/amf/
    When clicking this link you'll see an Internal Server error (HTTP 500). You should remove the .htaccess file in that folder (/plugins/dooodl/amfphp/.htaccess). This should fix that error.

    Concerning the apostrophe: Will look into it tomorrow.. I thought I got rid of all of them :p My bad ;)

  5. masterbassie
    Member
    Posted 4 years ago #

    i don't have an .htaccess file in that directory... not sure if this is the cause but the way this site is setup is: there is a wordpress install on the root and a wpmu in the directory /lytt. both of which have htaccess files but they are required for functionality.

    any suggestions?

  6. noCreativity
    Member
    Posted 4 years ago #

    Hmz, weird. I get this error:
    Error #2044: Unhandled NetStatusEvent:. level=error, code=NetConnection.Call.Failed
    at Dooooodl/saveImageHandler()

    But the dooodle is submitted to the database anyway... Will need to look into this... WIll keep you posted

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags