WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WordPress PopUp
[resolved] Plugin does not work, under condition “On Specific URL” (15 posts)

  1. yiannisdesp
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello, I have installed, wp.3.5.1 , I activate your plugin, I test it without any conditions, and works.
    Them I activate the condition “On Specific URL” and the popUp doesn’t work.
    I don’t know if have any importance, that I use WPML, in the website.

    Can you help me please?

    Regards

    http://wordpress.org/extend/plugins/wordpress-popup/

  2. ellbristow
    WPMU DEV Support Staff
    Posted 1 year ago #

    Hi @yiannisdesp,

    When you set the option, what URL do you set it to? Also, can you confirm that the PopUp doesn't work when you are on that exact URL?

  3. yiannisdesp
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello, thank you for your answer.
    Yes I tried to others URLs too, but they don’t work, in any URL

    Example
    http://www.hotelalianthos.com/?page_id=98
    http://www.hotelalianthos.com/?page_id=189
    http://www.hotelalianthos.com/?page_id=2432&lang=el (this page is in greek language)

    No one works

  4. ellbristow
    WPMU DEV Support Staff
    Posted 1 year ago #

    Please bear in mind the PopUp will only show if ALL rules are met, and, in the case of the URL rule, if the URL set is an exact match.

    Can you please confirm your exact settings for your rules, including any other rules you have active?

  5. yiannisdesp
    Member
    Posted 1 year ago #

    Yes, it works now. I put only the page,and works.

    I use as the follow

    page_id=98
    page_id=189
    page_id=2432

    and done!

    Thank you for the help

    Regards

  6. ellbristow
    WPMU DEV Support Staff
    Posted 1 year ago #

    :) Glad I could help!

  7. Newfound
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hey there!
    I'm having the same issue since the last update. I've tried just the page IDs like the guy above and that doesn't work:

    page_id=9139

    Nor does:
    http://www.newfoundjournal.org/?page_id=9139

    And the full address (http://www.newfoundjournal.org/current-issue/ brings up the current issue and all the child pages.

    What happened and how can I fix it?

  8. ellbristow
    WPMU DEV Support Staff
    Posted 1 year ago #

    Can you confirm if this is the only rule you have set, or are there other rules active? Bear in mind the popup will only show if ALL rules are satisfied.

    If this is the only active rule, try using /current-issue/ (or just current-issue/) to see if that helps.

  9. ncsvictoria
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi,
    I am trying to make the pop up only on the home page, I've set the rule to On Specific URL but it shows an all. How can I make it stick only to the home page?
    Thank you and I am sorry I can't figure it out, I am new to WP

  10. Newfound
    Member
    Posted 1 year ago #

    Ellbristow,

    Yes, I only have this single rule active and no your solution did not work. If I use /current-issue/ or a variation, it hyper extends that rule to include all of the child pages under the current-issue page. Suggestions? This was working perfectly until the last update, ftr.

  11. nadir
    Member
    Posted 12 months ago #

    I don't have a specific page for my homepage because of the way my theme is designed ... any ideas how to set this?

  12. ellbristow
    WPMU DEV Support Staff
    Posted 12 months ago #

    Hi everyone,

    The developers are aware of this issue, i.e. popups showing on child pages. We are looking into a fix for this so that the popup will ONLY show on the specific page mentioned

  13. ellbristow
    WPMU DEV Support Staff
    Posted 11 months ago #

    Version 4.4.5.1 is now live and specifically addresses this issue! Go get it!

  14. foresme
    Member
    Posted 10 months ago #

    Hello! I'm having this exact issue. It works in general, but not with a specific URL, whether it's just the page, or full URL. It's the only condition I would like.

    Confused! Help will be much appreciated.

    Thanks.

  15. ellbristow
    WPMU DEV Support Staff
    Posted 9 months ago #

    Hi foresme.

    This thread was marked resolved 2 months ago. If you have tried the suggestions above and are using the latest version of the plugin which fixed this bug, I suggest you post a new thread detailing your exact problem as it must differ from the issue in this thread.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic