WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Display Posts Shortcode
[resolved] Hiding content on right (6 posts)

  1. Corbula
    Member
    Posted 2 years ago #

    I've just installed this plugin and it works great. However it's hiding some of my content.

    I'm using a theme called Ultra by wpexplorer. The homepage has three separate areas called homepage boxes. If i have content in the middle box all three boxes display fine. As soon as i put the shortcode in the middle box the latest posts display but the box on the right doesn't. It's not even output in the html of the page.

    If i rearrange the boxes and put the shortcode on the left the middle box and the right box both disappear.

    I'm aware this is probably theme specific but seeing as it's this plugin that's causing the problem i'm hoping you can help.

    Thanks

    http://wordpress.org/extend/plugins/display-posts-shortcode/

  2. Bill Erickson
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    I just installed that theme. I'm not having the same issue you're having, but I do have all the results of the display posts shortcode show up as additional homepage boxes (in addition to the standard listing showing up in the middle homepage box).

    The theme is really poorly constructed. If you turn debug mode on (which is what I did to try and figure out the conflict), the theme doesn't even load because there's so many issues.

    My best recommendation would be to hire a WordPress developer to build a custom theme with the same look and feel but built using WordPress standards so there's not a ton of issues and it doesn't conflict with other plugins.

  3. Corbula
    Member
    Posted 2 years ago #

    Thanks for the reply.

    I don't know if you've tried this or not, i'm slightly confused as to what you tried.

    I've got the shortcode in the middle box only and just some normal content (an image) in the right box and video embeds in the left box. This is making the right box not show, i've not got the shortcode in all of the boxes.

    I didn't know it was a poorly constructed theme, but it's kind of too far a long now. The theme looks fine and it's worked ok so far, what makes it so poorly constructed?

    Also what do you mean debug mode? where's that? it might be something that would be useful for me.

    Thanks

  4. Bill Erickson
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    In the first and third box I just put text "Lorem ipsum dolor sit amet". In the second box I put [display-posts]

    You can turn on debug mode by editing your wp-config.php file, and at the bottom change this: define('WP_DEBUG', false);

    To this: define('WP_DEBUG', true);

  5. Corbula
    Member
    Posted 2 years ago #

    I've just looked at the debug mode.

    All of the errors on seemed to be the same error in three different files.

    I just replaced this: http://pastebin.com/qdJtsRL4
    With this: http://pastebin.com/cW9RJiGm

    That got rid of all of my errors.

    I still can't get this working though.

  6. Bill Erickson
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    I'm sorry, but since there's no issue with this plugin in the default WordPress theme (or in any other theme I've tested except the one you've chosen), I cannot provide troubleshooting support. I recommend you contact the theme creators and see if they support their themes, or hire a WordPress developer to solve your specific conflict.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic