WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Delete Custom Fields
Doesnt work! (17 posts)

  1. phattrance
    Member
    Posted 2 years ago #

    Just when i thought i found a plugin to delete the custom fields on my wordpress 3.1, it will not work :/

    the plugin says that it deleted the custom field, but i still can see it on the custom field settings.

    check this screenshot: http://i.imgur.com/RSKju.jpg

    http://wordpress.org/extend/plugins/delete-custom-fields/

  2. Sam Margulies
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Hi phattrance,

    This version of the plugin only deletes a certain number of custom fields each time it is run. That is why the field still shows up in the list. Look for version 0.2 today which should delete every instance of a custom field, as expected.

  3. phattrance
    Member
    Posted 2 years ago #

    from where can i download the 0.2 version? i can only find the 0.1 from wordpress

  4. Sam Margulies
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    It takes a while to show up on the plugins site, but you can download it directly from github at https://github.com/samargulies/delete-custom-fields/zipball/master

  5. phattrance
    Member
    Posted 2 years ago #

    it didnt work :/

    it took like 2 seconds before it loaded the new page and i still can see the blr_date on the custom field like on this screenshot: http://i.imgur.com/RSKju.jpg

    when i go to the "writing post" ill still see this custom field added to all my posts: http://i.imgur.com/zCR1M.jpg

  6. phattrance
    Member
    Posted 2 years ago #

    bump, any other idea on how to get rid of that custom field thats being added for some reason to all my posts?

  7. phattrance
    Member
    Posted 2 years ago #

    *bump*

    Still need help with this :)

  8. phattrance
    Member
    Posted 2 years ago #

    Update: Just updated to 0.3 and im not able to click on the buttons anymore. Screenshot: http://i.imgur.com/NzIbF.jpg

    This happens with ALL the custom fields. Im running wordpress 3.1

  9. Sam Margulies
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    What browser are you using?

  10. phattrance
    Member
    Posted 2 years ago #

    I tested with firefox 4, IE 9 and chrome. showing the same thing on all browsers

  11. phattrance
    Member
    Posted 2 years ago #

    *bump*

  12. Sam Margulies
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    I updated the plugin to avoid possible browser issues submitting the form.

  13. phattrance
    Member
    Posted 2 years ago #

    Thanks for the update, but im getting this error message when choosing the "blr_date" custom field: http://i.imgur.com/UMRTF.jpg (Note that it stays on 0%)

    when i check the last 10 posts, they look like this: http://i.imgur.com/c7cm9.jpg

    Any idea what could cause this?

  14. phattrance
    Member
    Posted 2 years ago #

    bump! :)

  15. Sam Margulies
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    When you get the error "no posts were found" that means that even though the custom field exists in the database, a WordPress query did not return any results. Without knowing more about your setup it might be hard to debug. Are these standard posts or are they a custom post type? Are these posts published or do they have another post status?

  16. phattrance
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi

    heres the story behind the custom field that just wont go away (pasted it from another forum post)!

    Does anyone know how to permanently delete CUSTOM FIELDS caused by the broken link remover plugin?? i had a plugin (broken link remover) back in 2009 and i deactivated it and then deleted it 2 months later, but its still in the custom fields section and its STILL ADDING custom fields forms to all my posts. And they are all added the date from 2009 (WTF?). Does anyone know how i can remove this so that it stops adding these custom fields forms????

    Screenshot: http://i.imgur.com/GjzOo.jpg

    These custom fields are added to all my posts. The custom field is added when i write the post, that means BEFORE they have been published, and they are still there after i publish the post

  17. southcast
    Member
    Posted 1 year ago #

    Plugin works fantastic Sir. But it says last updated was on 2011-10-26. Please update it for the latest installation as it has a few bugs. For example it wont delete the custom_field with no input value.
    It is a great plugin. Please keep up the good work.
    Thank you.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic