WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Degradable HTML5 audio and video
Issue with IE8/Chrome on Windows 7 (4 posts)

  1. tapaninaho
    Member
    Posted 3 years ago #

    Working fine on Safari and Chrome on the Mac but something strange going on with at least IE8 and Chrome on Windows 7. I've got a page with two instances of the plugin, i.e. two videos, and it looks like the page doesn't render beyond the first one. Have a look here: http://suklaa.org/project/briary-primary-podcasts/

    I checked the source of the page in IE8/Chrome and it's all there.

    I'm using version 1.8.2 of the plugin.

    Thanks! k

  2. tapaninaho
    Member
    Posted 3 years ago #

    OK, I chickened out and will be using HTML5 Multimedia Framework plugin at least for now. I'm not a big fan of it's syntax but at least it works on Windows.

    That's not to this one doesn't, it could just be me.

    Let me know if there's any updates to this or if you've had the same issue.

  3. amsross
    Member
    Posted 3 years ago #

    Thread necromancy!

    I ran into a similar issue and I think it was stemming from a missing </object> tag in the embed. You can fix this yourself around line 135 of the php file /wp-content/plugins/degradable-html5-audio-and-video/degradable-html5-audio-and-video.php by changing $output .= $fallbackpl.'</div>'; to read $output .= $fallbackpl.'</object></div>';

  4. webbhotell
    Member
    Posted 3 years ago #

    Nix the fix did not work for me...

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic