WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Default Blog
Empty default blog page (in admin tools) (6 posts)

  1. Amelie456
    Member
    Posted 2 years ago #

    I activate the plugin site wide.
    I have the menu tools/default blog
    But when I click on it, my page is blank.

    Any Idea?

    http://wordpress.org/extend/plugins/default-blog-options/

  2. Davidsdesk
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm having the same problem running Default Blog 0.4.1 on a WP 3.4.1 Multi User site. Disappointed to see that the developers haven't responded, particularly since they are selling a premium version of this plugin that I was considering.

  3. alectotu
    Member
    Posted 1 year ago #

    Just the same for me. The page is blank. Hardo to consider buying a pro version this way, itsn't it?

  4. webhank
    Member
    Posted 1 year ago #

    i am running into the same issue and already purchased the pro version :(

  5. webhank
    Member
    Posted 1 year ago #

    looks like the file up on wordpress.org is missing some of the required files - downloading the plugin here fixed my issue with the blank screen, but the default blog still isn't working.

    https://github.com/Themekraft/default-blog

  6. mahype
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    The new Version is coming, please try out and help me:

    http://wordpress.org/support/topic/plugin-default-blog-new-version-10-alpha

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic