WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Cyclone Slider
[resolved] Titles not showing with image (7 posts)

  1. ian mackenzie
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi!

    I'm testing Cyclone - and with some slides the title and description I insert for the slide isn't showing in the slideshow itself. Is this a problem with optimizing image size? IE is my image too large and squeezing out the title and desciption. If so, is there a rule of thumb for sizing images for a typical banner slideshow so everything gets in?

    Thanks! -- Ian

    http://wordpress.org/extend/plugins/cyclone-slider/

  2. kosinix
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hello Ian,

    Thanks for trying out Cyclone. Do you have a link to your site? The title and description are placed on top of the images so its unlikely that it gets squeezed out. Regarding the sizing of images, i suggest you resize it to the exact width and height that you are planning to use it for optimal quality. The slider resizes the image on the browser side only. Are you using the default template?

    regards

  3. ian mackenzie
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm using the default template - I'm also on a WP/BP site, if that makes any difference.

    In the test page below, the text that appears for the first slide was actually entered for the second slide. The text entered for the first slide doens't appear anywhere?

    Thanks

  4. kosinix
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Please check if you have javascript errors in your page. Based on your description it looks like the javascript didn't run and you are actually seeing the second slide.

  5. MalcV
    Member
    Posted 1 year ago #

    Cyclone slider shows correct description for first 6 slides then defers the remaining descriptions for one slide i.e. goes out of synch half way through http://www.sellingcasavidla.com
    It did this initially and I added a opening slide without description to fix it. Now I have replaced an image (yes, you guessed it no.6) and hey-ho - out of synch again. I am a complete rookie so please don't tell me about Javascript errors because I haven't got a clue!

  6. kosinix
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hello MalcV

    I have found the problem. Bug happens after deleting a slide, the title and descriptions will be out of sync. Please update to version 1.0.6 of the plugin. After which go to the edit slideshow area and hit the blue Update button. The slide data should now be in sync.

  7. Kimdeke
    Member
    Posted 9 months ago #

    Hello Kosinix,

    I can't see the titles I gave my images in the cyclone slider. It shows the standard 'slide' text on every image. And when you click on the image, it has to link to a certain page at website but I can't fix this either. Can you please help me?

    Here you can see the cyclone slider: http://stichtinghetsucces.nl/wordpress/

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic