WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Custom Post Widget
[resolved] More links not working (4 posts)

  1. brendaegeland
    Member
    Posted 3 years ago #

    First, let me say how much I love this widget! I use it on almost every site I build.

    I had a problem with 'more' links not working on my blog page. I discovered that adding a few links at the beginning and end of the widget function seemed to solve the problem:

    // at the beginning
    global $post, $more;
    $oldpost = $post;
    $oldmore = $more;
    ......
    // at the end
    $post = $oldpost;
    $more = $oldmore;

    Hope this helps.

    http://wordpress.org/extend/plugins/custom-post-widget/

  2. Johan van der Wijk
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    Good to see you solved this, though I do wonder what happens if you click the more link. I purposefully added 'public' => false and 'publicly_queryable' => false to prevent any duplicate content issues, so I wonder how what happens when you click the more link?

    P.s.
    Thanks for the compliment! It would be great if you could rate my plugin too :)

  3. brendaegeland
    Member
    Posted 3 years ago #

    The more links are working fine, at least in my case. Without the added code, they didn't appear at all, and the entire post was displayed on the blog front page. The site isn't public yet so unfortunately I can't post a link.

    I'll go rate it 5 stars right now :-) I just started adding some of my own plugins to the repo, and wonder why people don't rate them often. I guess they're lazy like me!

  4. Johan van der Wijk
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    Thanks for your rating! (I always feel a bit embarrased about asking for it, but good ratings and lots of downloads really motivate me to continue the development of my plugins...)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic