WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Custom Post Widget
[resolved] "content block" not showing up (4 posts)

  1. rmdev
    Member
    Posted 3 years ago #

    After install "content block" is not showing up for me on the admin menu.

    Content block widget does show up, but of course no content blocks to choose from.

    looks like this is a great widget I've been waiting a long time for. I hope we can get it working. Thanks!!

    http://wordpress.org/extend/plugins/custom-post-widget/

  2. Johan van der Wijk
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    Even though the custom posts should work, this plugin has not been tested with WordPress 2.9.2. There might be something about about the way the custom post is being defined that does not work in your version of WordPress.

    For some reason the screenshots are not displayed on the plugin page, but this is what you should see in the admin area: http://plugins.svn.wordpress.org/custom-post-widget/trunk/screenshot-1.png

    I suggest upgrading your WordPress installation before doing any further troubleshooting.

  3. linzer
    Member
    Posted 3 years ago #

    I really like the plugin, but the drop down that the "content block" widget provides limits me to the first ten content blocks that I created. Unfortunately, that leaves me unable to select anything past the initial content blocks that I built.

    Is there a simple fix that could open this up?

    Thanks.

  4. Johan van der Wijk
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    @linzer I have updated the plugin to version 1.1.1 which should display all custom posts. Let me know if this works for you.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic