WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Custom Post View Generator
[resolved] conflicts with Premise Landing Pages by CopyBlogger (7 posts)

  1. SiteSubscribe
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi. Love this plugin.

    Just found out it conflicts with the commercial plugin Premise Landing Pages by CopyBlogger (aff link...sorry it was this quickest link for me to pull up).

    The landing page displays as shown here:
    http://sitesubscribe.com/training-wordpress-dashboard/

    If I activate the Custom Post View Generator then the center area of the page content (.entry-content) disappears.

    It's not just hidden, it's not in the markup at all.

    Thanks for your help.
    ~Jeff

    http://wordpress.org/extend/plugins/custom-post-view-generator/

  2. Marco Constancio
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    It is a little difficult to diagnose with access to the plugin, so you will have to try it.

    Try to comment one of the add_filter on line 80-81 of index.php file. From what I checked by searching other pages, I suspect it is the first line that is causing the error.

  3. marknn
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi, I am having a similar issue with the Premise plug too in that the main pages of the main theme (suffusion) loose their styling and formatting after they have been published...when Premise is activated that is.

    The 'premise' landing page is http://www.5minutefortunes.com and the wordpres page that has lost its formatting - ie the header and heading styles is on a temporary page at http://www.5minutefortunes.com/blog

    Hope some can help me out.
    Thanks
    Mark

  4. Marco Constancio
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    I tried to search for any kind of information that would help, but unless I have that plugin I can't solve the problem. If someone is willing to provide access to a testing installation with the two plugins installed I can have look, but other than that I really can't do much.

  5. marknn
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi there,

    Many thanks for your repose.
    Funnily enough I have just found a resolution that works for me and was close to posting. For anyone following this thread then this is what I deducted.

    The conflicts are obviously with the css.

    I found some settings in suffusion that gave some additional options related to css... I have no idea what they are, or what the do but I am sure it will make more sense to someone.

    If you go to 'sufusion options, backend, site optimisation' then the 2nd set of options down ie 'Auto-generate CSS file for customisation options' I switched the radio button from the 1st option (top left) to the other option top right...ie Auto-generate the CSS and print it in the HTML source.

    Seems to work for me at least - Hope it helps anyone else.

    Thanks
    Mark

  6. SamiG
    Member
    Posted 1 year ago #

    I too am having the same issue where my header and sidebar opt-in widget are removed when activating the SSL checkout page.

    Copyblogger support has not been helpful AT ALL so I am hoping you can provide more detail on the 'sufusion options, backend, site optimisation'.

    Where is this located exactly?

    Home page: http://yourguidetonourishment.com/

    Checkout page: https://yourguidetonourishment.com/checkout/?product_id=642

    Your help is GREATLY appreciated! Thank you!

  7. marknn
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi Sami, its pretty much as I said. In WordPress click the Suffusion Options' under the "Appearance" menu of the main WP menus.

    Then you'll see "backend', 'site optimisation'. Play about with the settings on the top two sections.

    PS
    BACKUP first. Always backup when trying something out

    Hope this helps
    Mark

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic