WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

CSV Importer
error "empty title, body and excerpt" (12 posts)

  1. adrianoesch
    Member
    Posted 2 years ago #

    hey there, i exportet a csv-file from an old blog (sql). so i tried to import this csv-file now, but i'm always getting the following error:

    Skipped 23 posts (most likely due to empty title, body and excerpt).
    Imported 0 posts and 0 comments in 0.05 seconds.

    what could be the error. i made sure the columns are headed with "csv_post_title", "csv_post_post" etc. thanks for your help in advance.

    http://wordpress.org/extend/plugins/csv-importer/

  2. David M.
    Member
    Posted 2 years ago #

    I have exactly the same problem, and I'm afraid I don't fully understand what "proper escaping" means.

    All my values are between quotations and separated by semicolon. Such as:

    "csv_post_title";"csv_post_post" #line break#
    "post title";"post text"

    What could be missing?

  3. David M.
    Member
    Posted 2 years ago #

    Sorry, I'll answer myself: semicolon doesn't work as a separator, it needs to be a comma.

  4. nd_oliveira
    Member
    Posted 2 years ago #

    I've triend everithing.
    With coma and semicolon separator
    With and without quotations...

    Always the same result:
    Skipped 10 posts (most likely due to empty title, body and excerpt).
    Imported 0 posts and 0 comments in 0.03 seconds.

  5. MoonlitMystery
    Member
    Posted 2 years ago #

    i have tried everything as well. changed the options from comma, semicolon, tabs, etc. i have inserted "csv_post_*" into the beginning of every section. nothing is working. please help. i'm also using OpenOffice.

  6. nd_oliveira
    Member
    Posted 2 years ago #

    I've given up on the CSV Import.

    I've activated de API and created a PHP script to read my website database and upload de images and write the post throw the API.

    Please be advised: if you want to upload images I suggest to upgrade WordPress to the latest version, so that you have the image ID on the upload response. The API have a bug (easy to correct) on the image/post association.

  7. MoonlitMystery
    Member
    Posted 2 years ago #

    thank you for the comment. i appreciate it. i have been at it for a couple hours and am currently looking for another way. i am horribly a novice at this. it's not my usual job duty. everything you said went well over my :) is there an easier way to explain it or have it done?

  8. nd_oliveira
    Member
    Posted 2 years ago #

  9. retrodiva
    Member
    Posted 2 years ago #

    for what it is worth - I'm having the same issue - also using open office

    oh, so frustrating

  10. sahils.cql
    Member
    Posted 2 years ago #

    Skipped 9 posts (most likely due to empty title, body and excerpt).

    Imported 0 posts and 0 comments in 0.01 seconds.

    plz anyone have this solution...

    plz help......me...

  11. alexros
    Member
    Posted 1 year ago #

    I had this problem also, but i did the next thing;
    I actually deleted all the "" in the openOfficeCalc and it works fine.
    (setting for csv when open OpenOfficeCalc are separator-comma, text separator - " , format-UTF-8).

    Please tell me if it works for you. Thanks

  12. fl0r3nt
    Member
    Posted 1 year ago #

    Same error for me.
    I try with the sample file and it's the same.

    This working was great before, but now is broken! ;-(
    Hope someone can fix this

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic