WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Crayon Syntax Highlighter
[resolved] Style and Js don't work (6 posts)

  1. Jabawack
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi Arkamenia and thanks for this great plugin, but i have a problem now.

    It's a strange problem, because the plugin works perfectly with my old posts, but doesn't work for news.

    Look here (old post): http://www.adostudio.it/blog/background-multipli-crossbrowser-113/

    And here (new post): http://www.adostudio.it/blog/creare-widget-allinterno-dei-temi-di-wordpress-290/

    CSS and Js are loaded, but nothing happens. I tryed with all tag

    , [crayon lang=".."], [php], and in the old posts works evrything , in new posts nothing.
    The php output works (the html is perfectly formatted), probably the problem is side client.
    
    Can you help me to solve this issue?
    Thank you very much and scuse me for my bad english.
    Andrea

    http://wordpress.org/extend/plugins/crayon-syntax-highlighter/

  2. Jabawack
    Member
    Posted 2 years ago #

    It's very strange, because in the source html of new posts, twilight.css doesn't appear. I can't understand why.

    EDIT: Yes, i can Confirm, miss the template style only in the new posts and this is cause the problem.
    PS: efficiency setting is off.

  3. akarmenia
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Hey Jabswack,
    Thanks for using Crayon! I see you've implemented some nice edges. I'm going to find time soon to make a theme editor. Till, then I've investigated your problem. It's odd, but I think I know where it is occurring. Download this and replace the crayon directory with it:

    http://dl.dropbox.com/u/33811812/crayon-syntax-highlighter-theme-issue.zip

    Then refresh the page where the issue is occurring and email me your log.txt (either in the Log section of Settings > Crayon or send it to akarmenia@gmail.com).

    Then I'll look at the logged output and see which part of the conditional if statement needed is not being fulfilled.

  4. Jabawack
    Member
    Posted 2 years ago #

    Sent!
    Thanks for quickly reply!

    Andrea

    EDIT: Temporarily i think to put css manually in the header.

  5. akarmenia
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Hey Andrea,
    I sent another email. I'm not sure why it isn't working, because the code should be executing. I'm guessing it's some kind of printing issue.

  6. akarmenia
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic