WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[Plugin: Contextual Related Posts] Thumbnails not displaying (5 posts)

  1. kwilde1
    Member
    Posted 4 years ago #

    I've installed Contextual Related Posts v1.6 and adjusted all my settings to display thumbnails but they are not displaying.

    I want the plugin to extract the first image for each post for the thumbnails (I am using a similar function with another plugin "The Attached Image" successfully). I've cleared the "Post thumbnail meta field" textbox in plugin settings and even enabled thumbnails with the new WordPress 2.9 thumbnail feature in my functions.php.

    The thumbnails appear as broken images with the path "[post URL]/Array." Any ideas what's wrong?

    See any post here: http://onthemake.org

    http://wordpress.org/extend/plugins/contextual-related-posts/

  2. kwilde1
    Member
    Posted 4 years ago #

    Update: it seems like once I edit each post and set the first image as the thumbnail using WordPress 2.9's new thumbnail feature on the page that it displays properly.

    The plugin still isn't recognizing when no image is available and displaying the alternate image I've set in my Contextual Related Posts settings.

  3. Ajay
    Member
    Posted 4 years ago #

    Hi,

    I'm not clear as to:

    The plugin still isn't recognizing when no image is available and displaying the alternate image I've set in my Contextual Related Posts settings.

  4. kwilde1
    Member
    Posted 4 years ago #

    Earlier when no thumbnail images were available for a post, a broken image would display even though I specified a default image URL. I figured out that if I put random text in the "Post thumbnail meta field" (even though I am not using thumbnail meta fields), my alternate image would display.

    Thanks for the plugin!!

  5. Ajay
    Member
    Posted 4 years ago #

    I'm still not sure what you meant by this.

    When you mean no thumbnail images were available, do you mean the post thumbnail feature of WP?
    Also, is broken image mean an incorrect 404 error?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic