WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] [Plugin: Content Audit] The line 79 thing (8 posts)

  1. robertjakobson
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi,, thanks to the author first of all, for producing such an excellent plugin.

    I was however wondering the following..

    Could the author or someone else notify everybody about a way too avoid the line 79 error from appearing on every line of the post/page when the specific content review attribute has not been set for that post/page?

    Would it not be better to have an automatic "unreviewed" attribute applied to them.

    Really love the plugin idea, just sloppy implementation.

    Reference this post for more: http://wordpress.org/support/topic/plugin-content-audit-error-under-content-status?replies=8

  2. Stephanie Leary
    Member
    Posted 3 years ago #

    Robert, I'm sorry I didn't see your replies to the earlier thread. I've been traveling, and I haven't been keeping up with my RSS feeds. :(

    You definitely should not be seeing an error message under any circumstances. I have not been able to duplicate this problem on any of my test installations, though, so it's been very difficult to troubleshoot the problem.

  3. robertjakobson
    Member
    Posted 3 years ago #

    Yeah, sorry for causing such a noise to get Your attention.

    I have a specific installation and I will just right now try to accomplish two things:

    1) Enable Your excellent plugin again and make a screenshot of the error that I reported
    2) Find Your conctacts from sillybeans.net and contact You about this matter.

  4. Stephanie Leary
    Member
    Posted 3 years ago #

    Robert, there's a beta of the next version available for testing over on my site. Give it a try and see if it solves the problem.

  5. robertjakobson
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi Stephanie,

    I saw Your email on Monday, so sorry I could not give an instant reply but I am getting a page not found while trying to download the beta right now.

  6. Stephanie Leary
    Member
    Posted 3 years ago #

    Thanks for letting me know! I've fixed the link.

  7. robertjakobson
    Member
    Posted 3 years ago #

    Tested it - this particular error has gone away.

  8. Stephanie Leary
    Member
    Posted 3 years ago #

    Excellent news. Thanks for testing it!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic