WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[Plugin: Contact Form 7] The spinning arrow is loading, and loading... (18 posts)

  1. jfoulquier
    Member
    Posted 4 years ago #

    Hi,

    I'm experiencing a new issue with Contact Form 7. I'm using WordPress 2.9.2 and Contact Form 2.1.2 (which I reverted to 2.1.1 to try).

    When submitting a form, (it's here http://www.greenunivers.com/contact/essai-deals/), the spinning arrow is loading, loading, it's endless, which makes the user think the mail isn't sent.

    More strange now : the mail is somestimes sent, sometimes not. I'm not sure why, I haven't been able to identify why some are not sent. Perhaps I should have some error messages on the form that I don't get.

    At this time I have Contact Form 7 2.1.1 because I wanted to try an older version, but the problem still exists with 2.2.2.

  2. jfoulquier
    Member
    Posted 4 years ago #

    It seems that :
    * It all the fields are fullfilleds correctly, the mail is correctly sent, but the spinning arrow is loading indefinitely. No message.
    * If all the fields are not fullfilleds correctly, the mail is not sent, and the spinning arrow is loading indefinitely too. No message.

  3. Anonymous
    Unregistered
    Posted 4 years ago #

    Same here.

  4. jfoulquier
    Member
    Posted 4 years ago #

    Can anyone help ? Please...

  5. Takayuki Miyoshi
    Member
    Posted 4 years ago #

    Where is the form?

  6. Josh Fialkoff
    Member
    Posted 4 years ago #

    I am having the same problem on this form:
    http://mckeephotography.com/WordPress/services/industries

    I am using this code in my sidebar:

    <?php
    						global $wpcf7_contact_form;
    						if ( ! ( $wpcf7_contact_form = wpcf7_contact_form( 1 ) ) )
    						return 'Contact form not found!';
    						$form = $wpcf7_contact_form->form_html();
    						echo $form;
    						?>

    Thanks,
    Josh

  7. noise
    Member
    Posted 4 years ago #

    same here

  8. jfoulquier
    Member
    Posted 4 years ago #

  9. Takayuki Miyoshi
    Member
    Posted 4 years ago #

  10. jfoulquier
    Member
    Posted 4 years ago #

    I tried them all :-/

  11. jamesdolle
    Member
    Posted 4 years ago #

    I just installed Contact Form 7. It seems really great, except I am having the same problem with the rotating arrow. I have a number of plugins. It seems a lot to disable them in order to get the Contact function to work. Hasn't anyone narrowed down which pluggin or type of pluggin that is causing the problem?

  12. TheBasty
    Member
    Posted 4 years ago #

    Same simtomps as above. My experience:

    Step1: Fresh wordpress install, with the default theme. No plugins installed except CF7, working fine.
    Step2: Installed NextGen plugin, refresh, everything working fine.
    Step3: Closed and reopened address, not working anymore.
    Step4: Reinstalled wordpress, no plugins except CF7 (deleted even Akismet and Dolly). This time not working right from the start.

    IE version: 8.0.6, CF7 2.2
    Webserver (if relevant): XAMPP testserver under Win 7.
    Access to my testserver and wp installation only by request since it's not secured. Ym: alienmurderer

  13. jfoulquier
    Member
    Posted 4 years ago #

    I found !

    I used Firebug to track the receiveds/sents datas by Contact Form 7 in XMLTHttpRequests. I found out that CF7 useds to send good datas, but receiveds a comment from WP-Super-Cache in the answer. Meaning that, instead of receiving only the answer below (or equivalent) :
    The mail has been sent.
    The answer was :
    The mail has been sent.<!-- Cached page generated by WP-Super-Cache on 2010-03-28 15:15:44 -->

    I absolutely don't understand why the comment from WP-Super-Cache, which is automatically included on each page when it's activated (even when it's off on the admin panel / wp super cache options), is included in this answer. To get CF7 work back well, I just totally desactivated WP-Super-Cache (in plugin section).

    It's not an ideal solution, since I don't have WP-Super-Cache working anymore, but at least, it works and I can sleep without headache...

    Hope it helps someone !

  14. vangrog
    Member
    Posted 4 years ago #

    Same thing for me, but only when using Firefox (lastest version). If I use IE, it works ok.

    I installed a fresh new WP blog to test it. The only things I had installed were WP itself and Contact Form 7 plugin. CF7 couldn't work on Firefox the same way. So it seems to me the issue is on CF7.

  15. miriamac
    Member
    Posted 4 years ago #

    I've got the same issue. On Firefox, the arrow keeps on spinning and spinning over and over. It stays stuck like that and nothing else happens.

  16. Takayuki Miyoshi
    Member
    Posted 4 years ago #

  17. bigorrilho
    Member
    Posted 4 years ago #

    Same here, the icon keeps spinning and the form won't go ahead. This issue happens on Firefox, but not on IE, Chrome or Opera.

  18. adreadoria
    Member
    Posted 4 years ago #

    The very same thing for me. It works on Internet Explorer, but is broken on Firefox (v 3.6.2). :(

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic