WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Contact Form 7
[resolved] Spinning Arrow Issues (Again) (3 posts)

  1. Will D. White
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hey Guys,

    I've been experiencing the popular spinning arrows issue.

    The form is filled out, and mailed successfully - but the AJAX doesn't load the "Your message was sent successfully." verbiage to let the user know everything went smoothly.

    Setup:
    WP: 3.2.1
    CF7: 3.0
    Link: http://bit.ly/pFoHzN

    Here's what I've tried:
    - Disabling all other plugins and reverting to default theme.
    - Ensuring no javascript conflicts - using google hosted v1.5
    - Completely turning off the Javascript that the plugin loads
    - Tried reverting to google hosted v1.3 (i heard it sometimes helps)
    - Creating a new form on a new page - with one and two word slugs
    - Ensuring htaccess was set up correctly, and that permalinks are working.
    - Uninstalling the plugin and reinstalling the plugin
    - Reinstalling WordPress
    - Redirecting the user after successful send to avoid need for ajax altogether (it never makes it far enough to run the on_sent_ok script)

    Can you guys think of anything else I can try?

    http://wordpress.org/extend/plugins/contact-form-7/

  2. Will D. White
    Member
    Posted 2 years ago #

    So its got even more confusing...

    I repeated the steps I've list above. (Disablings plugins, JS etc).

    Now the form works - but the green box that appears simply says "Processing" - and never updates to "Successful".

  3. Will D. White
    Member
    Posted 2 years ago #

    Wow ok, so figured it out. Our shared host got hit by the 64 base code hack. Cleaned everything from scratch and things are back up and running.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic