WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[Plugin: Contact Form 7] Email not being sent - is this a hosting issue? (3 posts)

  1. momali
    Member
    Posted 5 years ago #

    Hello,

    I'm using the latest version of Contact Form 7. It's all showing good as a form but when i try to send an email I keep getting a loop in IE and an error in FF (with Red border).

    Isn't that related to some setting that i have to provide regarding the email server? Don't i have to set which email server and username/password for the form to use? If yes, could someone please tell me where that is setup?

    Thank you

    Best Regards

  2. Anti-Hero
    Member
    Posted 5 years ago #

    Do you have an email in the "To" field under the box where all the code goes in the part called Mail I don't think you can have multiple possible emails to send to (like a choice between more than one) i think it goes automatically to only one.

  3. grimps
    Member
    Posted 5 years ago #

    I have found another issue (after spending some days trying to find whats going on) that may produce the message in the red box instead of sending emails.

    That is ...
    when you have unrequired email field
    and in email To you have:
    [your-name] <[your-email]>
    (that is default by the way)

    So this is something for the person who has given us so much. Our angel.
    Mr. Takayukister, please do not let produce empty <> in cotact form plug in. I hope this help you to improve your very best tool.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic