WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Connections Business Directory
[Plugin: Connections] Image Display Issue (3 posts)

  1. Jenny
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi there, I have used connections on various websites before, a great plugin!

    I installed Connections on a website I am busy developing atm and the profile image does not display at all. Instead of the image, the loading bar is showing in an endless loop. I have tested it in Firefox and IE with the same result.
    All files have the correct permissions and in admin settings are set and save as "public". I have tested it with all the default templates but images wont display, yet images display if I use the tile template.
    Any idea how to resolve this issue?

    I also have a few more questions:
    How can I change the default input fields in admin (add/manage/edit entry)to reflect my own chosen fields? Is this possible at all?
    I would like to use the plugin for a directory listing of sorts and I only want certain fields in admin so as to prevent confusion at a later date when the client updates the site himself.

    http://wordpress.org/extend/plugins/connections/

  2. raynamcinturf
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hey Enigma, doesn't look like anyone is going to ever respond to your post. I'm having the same problem. Did you ever find a solution? Thanks! ~Rayna

  3. raynamcinturf
    Member
    Posted 2 years ago #

    Looks like I gave up right before finding the answer! Just in case you or anyone else needs it, I found the answer here:

    http://connections-pro.com/trac/images-not-loading/

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic