WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

CommentLuv
[resolved] Commentluv v2.9.7: Undefined index values - observed with WP_DEBUG enabled (4 posts)

  1. Ken
    Member
    Posted 3 years ago #

    When I run with WP_DEBUG enabled I see the following notices in the admin screens with Commentluv v2.9.7

    Notice: Undefined index: enable in /Users/ken/Sites/wordpress/wp-content/plugins/commentluv/commentluv.php on line 82
    Notice: Undefined index: disable_detect in /Users/ken/Sites/wordpress/wp-content/plugins/commentluv/commentluv.php on line 421
    Notice: Undefined index: upgrade in /Users/ken/Sites/wordpress/wp-content/plugins/commentluv/commentluv.php on line 296

    Also seeing various errors like this in the settings screen content. This is a fresh activation of the plugin and it looks like some errors go away after saving settings. A couple examples:

    Notice: Undefined index: subscribed in /Users/ken/Sites/wordpress/wp-content/plugins/commentluv/commentluv.php on line 1207
    Undefined index: custom_image_url in /Users/ken/Sites/wordpress/wp-content/plugins/commentluv/commentluv.php on line 1284

    On the blog see the following:

    Notice: Undefined index: page in /Users/ken/Sites/wordpress/wp-content/plugins/commentluv/commentluv.php on line 45
    Notice: Undefined index: disable_detect in /Users/ken/Sites/wordpress/wp-content/plugins/commentluv/commentluv.php on line 421
    Notice: Undefined index: disable_detect in /Users/ken/Sites/wordpress/wp-content/plugins/commentluv/commentluv.php on line 1084
    Notice: Undefined index: template_insert in /Users/ken/Sites/wordpress/wp-content/plugins/commentluv/commentluv.php on line 183
    Notice: Undefined index: link in /Users/ken/Sites/wordpress/wp-content/plugins/commentluv/commentluv.php on line 445

    http://wordpress.org/extend/plugins/commentluv/

  2. Andy Bailey
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    thanks for your report. These are notices, not errors. Commentluv will work just fine and you wont notice them if you don't run your blog in debug mode.
    you should only use debug mode when you're , um, debugging!

    I will make changes to the next update so that these notices do no appear when you're in debug mode. even though they are not causing harm, it still irks me to know that they are there! :)

  3. Ken
    Member
    Posted 2 years ago #

    Appreciate you making the changes. The extra noise gets in the way when I am, um, debugging.

  4. Andy Bailey
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    no problem Ken, glad it's quiet now :)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags