WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Codestyling Localization
[resolved] installation issue - no icons, flags and persmission displayed (12 posts)

  1. mvaginger
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hello, I installed this great plugin today. Everyting seems to be OK, but when I click on LOCALIZATION pictures does not show up even the path is correct also permissions details does not show up. Can I do something to change it ? is there any setting I missed ? thank you for advice

    http://wordpress.org/extend/plugins/codestyling-localization/

  2. codestyling
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    Without having a look at your backend page it is hard to tell you what's wrong with that. It may depend on browser used, plugin and/or themes being used or simply the server where all is running.
    You can invite me for investigation and solution if you want.

  3. monacophil
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hello, I have the same issue. I can send you some screen captures. What do you need?

    Thanks

  4. mvaginger
    Member
    Posted 3 years ago #

    hello , I have already fixed the issue, I had a wrong config setup.
    intead of sk_sk I had sk_en, thats why it didnt work :)

  5. monacophil
    Member
    Posted 3 years ago #

    Thanks for your answer. Is there anything that I must do? Error is still there. I checked for upgrade and I have the last version...
    I'm using wordpress 3.1.3 with dynamix 2.8.2 theme.

    Let me know.

    Thanks

    Philippe

  6. monacophil
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hello anybody there?
    Heeeeeeelp

  7. mvaginger
    Member
    Posted 2 years ago #

    check the manual in details, its all about permissions of folders or pluging and localization script too.

  8. monacophil
    Member
    Posted 2 years ago #

    There is no manual in the zip file (only a readme and a licence file) and didn't find one on the developper site? any idea?

  9. mvaginger
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hello, honestly I also lost the images, but the important thing is that the translations are working.
    try to add the your language which u want to translate to... by adding the language, if you get error you need to set the persmission of language folder of pluggin correctly, once done add again, then rescan and then edit and translate. try and let me know.

  10. monacophil
    Member
    Posted 2 years ago #

    It works but it just looks ugly. I understand that the developper gives it for free but a small answer or a manual will be cool. I did check my config file and I use the FR_fr ref in it.
    Thanks for your help.

    Cheers

    Philippe

  11. mvaginger
    Member
    Posted 2 years ago #

    As long as its work :) its good. done worry about flags :)

  12. maxxscho
    Member
    Posted 2 years ago #

    In the plugin-folder is a .htaccess with one single line
    Options -Indexes

    try to comment it out

    #`Options -Indexes

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic