WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[Plugin: CMS Tree Page View] jQuery cookie missing (10 posts)

  1. Marco
    Member
    Posted 3 years ago #

    It seems the plugin is depending on jQuery cookie module that isn't included... Sweet plugin though (if it worked)!

    Right now it stalls on loading the tree..

    http://wordpress.org/extend/plugins/cms-tree-page-view/

  2. Pär Thernström
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hm.. I really think the cookie module is included and loaded. Are you using it on a WordPress 3-installation or WP 2? The newest version is only compatible with version 3. If you are using version 3, any other plugins or such loaded?

  3. radiofranky
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi,
    I'm using wp 3 and your 0.5.3. It's stuck at loading.

  4. radiofranky
    Member
    Posted 3 years ago #

    i went back to wp 2.9.2 and 0.4.9

    http://localhost/wp-admin/%EF%BB%BFhttp://localhost/wp-admin/page.php?action=edit&post=2023

    You don't have permission to access /wp-admin/http://localhost/wp-admin/page.php on this server.

    thanks

  5. Marco
    Member
    Posted 3 years ago #

    I think I got the problem - yes, the file is there, but I realized some mod_security rules prevents files with cookie in the name. I renamed the file jquery.chocolatechip.js and fixed the include in functions.php and it all works.

  6. Pär Thernström
    Member
    Posted 3 years ago #

    Ah, the chocolatechip-solution! :)

    Good to hear that you found a solution. If this is a common problem I may have to rename the file. Anyone knows how common this mod_security rule is?

  7. kyle_barber
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi, I tried the chocolatechip solution but I still get these 2 errors in the console:

    ReferenceError: Can't find variable: jQuery
    load-scripts.php:2ReferenceError: Can't find variable: getUserSetting

    Any ideas?

  8. Pär Thernström
    Member
    Posted 3 years ago #

    The plugin has been updated. Can you try the new version and see if it works better?

  9. kyle_barber
    Member
    Posted 3 years ago #

    Turns out the error was due to a cache issue on the server. Thanks anyway! Also, thanks for the awesome plugin - makes my life 1000 times easier.

  10. Pär Thernström
    Member
    Posted 3 years ago #

    Ah, good to hear that you got it running!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic