WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Google Analyticator
Plugin causing disappearing Widgets Admin sidebar. (9 posts)

  1. Tom Belknap
    Member
    Posted 1 year ago #

    Strange but true: when your plugin is activated, the sidebar where you would normally put widgets into their respective sidebars disappears. I've deactivated every plugin one at a time and only yours is causing the issue.

    http://wordpress.org/support/topic/widget-admin-panel-missing-elements

    http://wordpress.org/extend/plugins/google-analyticator/

  2. Video User Manuals
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi Tom,

    Can you actually access the Google Analyticator settings page, or is it throwing an error?

    Ben

  3. Josue Perdomo
    Member
    Posted 1 year ago #

    Yes, deactivating de Google Analyticator was the solution I found yesterday after hours searching. You can find long threads of people having their sidebars in admin dashboard lost. I found the solution here: http://wordpress.org/support/topic/lost-sidebar-in-admin-but-not-on-web

  4. Tom Belknap
    Member
    Posted 1 year ago #

    Yes, to answer the question, I can get to the settings page when the plugin is activated.

    But the plugin is currently deactivated because I can't get to my Widgets with it on.

  5. Bet Hannon
    Member
    Posted 1 year ago #

    This is still causing issues for some of my clients. The sidebar where you would normally put widgets into their respective sidebars disappears. When GA is deactivated, they re-appear.

    Resetting GA does seem to solve the issue-- but at least in one case, only temporarily. The problem recurred.

    I know that there is a separate issue, (which has it's own posts in the forum), but maybe this issue is connected to the errors that keep causing the dashboard widget to throw errors? I keep having to reset to "fix" those, but on some sites, the errors are there the next time I go to the site. Is it related?

  6. Razorfrog Web Design
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm having this same recurring issue on many of my sites.

  7. Razorfrog Web Design
    Member
    Posted 1 year ago #

    Any update on this?

  8. SysFailure0x5a
    Member
    Posted 10 months ago #

    This issue just happened to me. So the problem is still active. Using the latest version of Analyticator on 3.6

  9. Tim
    Member
    Posted 9 months ago #

    Hi

    I can confirm the same problem on WP 3.6.1 and Analyticator 6.4.5

    The Appearance > Widgets page stops loading Available Widgets at the Google Analytics Stat widget.

    Resetting the Analyticator Plugin and Re-authenticating it seems to have fixed it for now.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.