WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Category Meta plugin
[resolved] The image meta is not being saved (23 posts)

  1. alesub
    Member
    Posted 2 years ago #

    After creating the new image field, the field appears on the category edition correctly, but then after clicking on the link to upload an image, upload it and clicking on "insert into post", nothing happens.

    http://wordpress.org/extend/plugins/wp-category-meta/

  2. compl3X
    Member
    Posted 2 years ago #

    y same problem here. Seems like there changed something since WP version 3.3

  3. alesub
    Member
    Posted 2 years ago #

    Exactly, I forgot to mention that: It was working perfect on WP 3.2.

  4. andreu
    Member
    Posted 2 years ago #

    In fact, the WordPress image uploader have changed on 3.3 :(

  5. serialCCR
    Member
    Posted 2 years ago #

    Same cause : version 3.3.
    Same problem.

  6. Vayu Robins
    Member
    Posted 2 years ago #

    I have the same problem here in version 3.3.1

  7. cocobongo
    Member
    Posted 2 years ago #

    same here :(

  8. fiftyonesix
    Member
    Posted 2 years ago #

    Yeap same problem here, does anyone have a fix or know if a new update is going to come out for the plugin?

  9. randyhoyt
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    I'm not the developer of this plugin, but I managed to figure out how to make it work for me on WordPress 3.3.1. You can download the code from the GitHub repository I created for it; I hope you'll give it a try and post any feedback over there.

    (You can download it by clicking on the ZIP image in the top left corner, right under the top navigation.)

  10. alesub
    Member
    Posted 2 years ago #

    Nice! I'll try it out today and will post the results over here.

    Thanks!!

  11. strombolicious
    Member
    Posted 2 years ago #

    thank you!!

  12. alesub
    Member
    Posted 2 years ago #

    It works!!!

    Huge thanks to randyhoyt, nice work!!

  13. desmillicious
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi Randy thanks so much for going to this effort... except it's not working in wp 3.3.2!

    well at least not for me. anyone else tried in 3.3.2?

    Cheers again

  14. alesub
    Member
    Posted 1 year ago #

    Yes, is not working anymore. I had to switch to category-image-ii (which is not that good either).

  15. desmillicious
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hm thanks alesub for confirming this issue... anyone got any ideas how to upgrade Randy's upgrade?

  16. randyhoyt
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    @desmillicious @alesub

    That's strange ... it is working for me just fine on 3.3.2. Can you let me know some more details?

    * Which screen is erroring, the Add New or the Edit?
    * Which fields are you having trouble with? Just images? Or all fields?
    * Are you using it on categories or on a custom taxonomy?
    * What other plugins do you have installed? Anything that might make changes to the way the media uploader works?
    * Did you put this plugin in a folder called wp-category-meta still?

    This isn't my plugin, but I'd really like to keep it updated.

  17. alesub
    Member
    Posted 1 year ago #

    * The add new
    * Just images
    * Categories
    * Anything else is installed related to categories or taxonomies
    * I uploaded the plugin just like it was when de-compressing.

    There are no errors thrown, when I click the "insert into post" button the modal closes but the input is not updated.

  18. desmillicious
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi Randy thanks for taking an interest in this!

    I was having the exact issues as alesub, but I just tried downloading and installing again and managed to get the plugin working! I double checked the folder name, perhaps this was an issue but can't confirm as I don't remember what it was first installed into.

    Cheers folks!
    J

  19. mshuong
    Member
    Posted 1 year ago #

    I can not use on localhost (V3.4)

  20. randyhoyt
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    I have tested all the changes on WordPress 3.4.2, and everything appears to be in order. Get the most recent version of the changes over on Github:

    * https://github.com/randyhoyt/wp-category-meta/zipball/1.2.7

    @mshoung Could you test that this is working for you on localhost now?

  21. alesub
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks randyhoyt!! Nice work!

  22. ethandt92
    Member
    Posted 1 year ago #

    @randyhoyt
    I overwrote all of the original files with yours and it still does not work for me :(
    What could I be doing wrong?

  23. ethandt92
    Member
    Posted 1 year ago #

    nevermind it works. I guess I just had to restart my computer.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic