WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Category Grid View Gallery
[resolved] Neither images or post show (8 posts)

  1. LdV
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi Anshul,
    I have downloaded your plug in few hours ago with great expectations – seems to feet perfectly my needs. After creating a text widget in which I inserted the short code selecting a specific post category to show in the sidebar , the result is : in the sidebar you can see the empty boxes corresponding to the right post with the right title but no images and if you try to open the post you get a white screen with this message : Request unsuccessful: Internal Server Error .
    I'm using Atahualpa Theme 3.7.7 on WordPress 3.3.2 .

    Thank you for your help

    http://wordpress.org/extend/plugins/category-grid-view-gallery/

  2. Anshul
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Please always share a link to your webpage where the error is occuring

  3. LdV
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thank you for your quick answer Anshul,
    those are my first steps in this world, I'm traying to built this site to promote my bookstore. Normally I keep it covered with the Coming Soon plugin but for the next 12 hours I will disabled it, perhaps you will find a moment to see what's going on with your plugin.
    http://www.libreriadelviaggiatore.com/itinerari/week-end-nella-oslo-degli-esploratori/

  4. Anshul
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Its a commnon issue with the Timthumb script.

    Please follow the instructions on the following links.

    http://themeforest.net/forums/thread/tim-thumb-problem/32860

    http://wptuts.info/tricks/timthumb-500-internal-server-error/

  5. LdV
    Member
    Posted 1 year ago #

    It was hard but finally I had a partial success. I changed the file permission in timthub.php from 0644 to 0711 and the little images pop-up in the side bar but still if I click on them I get the white page with the same sad message :
    Request unsuccessful: Internal Server Error
    Do you have suggestions ?
    PS: I'm a little worried by the change of default file permission, should I be worry ?

    http://www.libreriadelviaggiatore.com/itinerari/week-end-nella-oslo-degli-esploratori/

    --

  6. Anshul
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    please contact your web hosting service provider first. May be they can help you with both the issues.

  7. LdV
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi Anshul
    every think work find, I went in INCLUDES FOLDER and changed all the files permissions from 0644 to 0755.
    Thank you for your help and congratulations for your plugin !
    Bruno

  8. akoloskov
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi Anshul,

    I love the plugin, it looks great. However, for some reason randomly it did not arrange thumbnails into a grid, resulting in things like this: http://www.photigy.com/wp-content/uploads/2012/08/Screen-Shot-2012-08-17-at-11.47.42-PM.jpg
    It fixes after reload, but may appear on another page again.
    Any ideas how this can be fixed?

    Also, another issue I am having is a conflict in JS with SimplePress forum. When runs together, simple press give many strange errors. Have you heard about it, and may be you know the solution?

    Thank you!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.