WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

CataBlog
PERMALINKS Pages Are Blank (7 posts)

  1. larckco
    Member
    Posted 2 years ago #

    I am trying to learn what to do with the "pages" that CataBlog creates from an item.

    On this link:
    http://southeastcylinderhead.com/rebuilt-chrysler-cylinder-heads/

    I have an item set up with a short description and the title is set up as a link. When you click on the link it takes you to the "PERMALINK":

    http://southeastcylinderhead.com/catablog-items/amcjeepchrysler-sohc4-16/

    The only problem is that this "page" doesn't display any of the content but it does have the information in meta codes.

    So the question is: "how do I get the description information to show up on the page that the PERMALINKS links takes you to"?

    Thanks for any and all advice.

  2. Ray R
    Member
    Posted 2 years ago #

    Not sure if this helps, but I had a problem with the Title Link not going anywhere.

    Pasted it into the link on the item page and it works.

    Not sure if this is what you are supposed to do though.

    Ignore this I have read the forum and found out how to use the permalink - Page 2 I think it was

  3. larckco
    Member
    Posted 2 years ago #

    Thanks Ray for the comment, I have the clickable link working fine but when you click on the link it takes you to a blank page. Seems like it should display the information from the items where the permalink originated should be included on the target page.

    Since there doesn't seem to be any support available for the catablog I am thinking the customer is all for pulling it off the site. I have a lot of time in it setting up pages and categories and it works well but the confounded permalink target page issue is making it less and less attractive for what they are trying to do with it.

    Thanks again for the comment.

  4. macguru2000
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    You blank page is most likely due to your current theme, please try switching to the TwentyTen theme and seeing if the page is then rendered properly. If it is your theme I would suggest evaluating how the theme's single.php file renders page content.

  5. earthtojeremy
    Member
    Posted 2 years ago #

    I'm having the same problem. My theme's single.php renders single blog posts just fine, but single catablog posts are blank. I read in this post that you can override the catablog single post template by creating a template file called single-catablog-item.php, but that doesn't actually do anything.

  6. macguru2000
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Are you sure the Public feature is enabled and you are using pretty permalinks? Have you tried going to the Settings > Permalinks page in admin, just viewing the page resets your site's permalink cache.

  7. APRWebdesign
    Member
    Posted 1 year ago #

    hy there,

    i hope someone will read this for a quick solution cause it had keep me busy for days.

    to display a archive page and a singe product page u have to insert the shortcode

    [catablog template=archive] to your page where you want to show your product archive's

    IMPORTANT:
    go to wp-admin -> catablog -> options -> public-> and Enable Individual Pages and Category Archives:

    and then you create single-catablog-items.php and add it to your template folers ( wp-content/theme/yourtheme)

    inside the single-catablog-items.php page you past the wordpress loop :

    <?php
    get_header();
    if (have_posts()) :
    while (have_posts()) :
    the_post();
    the_content();
    endwhile;
    endif;
    get_sidebar();
    get_footer();
    ?>

    now your catablog page will show the archive and when u click the permalink you will be taken to the product details page.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags