WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Brightcove Video Cloud
Got Syntax Error when installing plugin (5 posts)

  1. Flynn O'Connor
    Member
    Posted 2 years ago #

    I tried installing your plugin but got the following error on the plugin page.

    "Parse error: syntax error, unexpected '}' in /home/business/public_html/wp-content/plugins/brightcove-video-cloud/brightcove.php on line 465"

    I tried downloading it from the plugin directory AND manually installing the zip file and it happened both times.

    http://wordpress.org/extend/plugins/brightcove-video-cloud/

  2. Mark.Leeds
    Member
    Posted 2 years ago #

    I got the same error. I tried uploading the zip file, and manually installing it with the same error:

    Parse error: syntax error, unexpected '}' in subdomains/dev/httpdocs/wp-content/plugins/brightcove-video-cloud/brightcove.php on line 465

    This happens when I try and activate the plugin from the plugins page.
    My Version of WP is 3.3.2

  3. studioactiv8
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi all
    I am going to leave the long spaces in the code.. below
    But this is line 465 and the lines after. When I stripped this out of the code the
    plugin 'worked'.. but the pages I used the player on didn't work So I deactivated the plugin. We really want to use the plugin. Any thoughts on if this is our site that is conflicting with the plugin or jut a general error. thanks,

    here are the lines in brightcove.php

    <?php
    
    }
    
    ?>
    v>
    </div>
    	<?php
    
    }
    
    ?>
  4. brightcove
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    There was an update made to the plugin that should have fixed this error. Installing on a clean WP install seemed to be working fine. If this is still not working for you if I could get a list of other plugins being used that would be most helpful.

  5. brightcove
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    There was an update made to the plugin that should have fixed this error. Installing on a clean WP install seemed to be working fine. If this is still not working for you if I could get a list of other plugins being used that would be most helpful.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.