WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[Plugin: Blog in Blog] Conflicts with WP Custom Menu feature? (4 posts)

  1. chaunce322
    Member
    Posted 3 years ago #

    I recently upgraded my self-hosted WP site to version 3.0.1, and I noticed the new Menu feature does not appear to be working. When I go to the Menu section, the various sub-menus do not appear.

    I think I've narrowed it down to the Blog in Blog plug-in. Once deactivated, all the sub-menus appear.

    Has anyone else noticed this? Any recommendations on how to correct it?

    Thanks in advance.

    Sean

  2. timhodson
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi Sean,
    Do you have an example website where I could see the effect you describe?
    Tim (Blog in Blog author)

  3. chaunce322
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hey, Tim!
    My site is http://www.seanpallas.com

    Currently, I have the Blog-in-Blog plugin running on several of my pages (you can see examples under Props>Projects). However, when I go into the Menus portion of my site, everything is grayed out. Once I deactivate the Blog-in-Blog plugin, all the options come back.

    Let me know if there's any additional information you need. I love your plug-in, but would like to see this issue resolved.

    Sean

  4. chaunce322
    Member
    Posted 3 years ago #

    Tim,
    I recently upgraded to the WP version 3.1, and in conjunction, I upgraded to the latest version of Blog-In-Blog. I'm still getting the menu conflict I mentioned above, but now the Posts section of my control panel fails to show any of the posts I had written (they are still viewable from a visitor's perspective though). I put BiB back to version 1.0.2, and it seems OK. 'Just thought I'd let you know in case you were were on this.

    Sean

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic