WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Black Studio TinyMCE Widget
YouTube Embed Still Not Working (3 posts)

  1. azcolor
    Member
    Posted 1 year ago #

    Using version (0.9.5) as described in the resolved post below I am getting the same errors as the previous support request.

    Recently, I tried to embed a YouTube video into the widget using both normal WP methods (just the URL on its own line, and then the [embed]URL[/embed] method), and neither worked. With just the URL on it's own line, it just displayed the URL (unlinked). If I used the [embed] tag, it displayed nothing at all where the embed or link should have been.

    I then tried using the same [embed] code in a regular WP page on the same site, and it worked fine. So it seems that it's the widget that is the issue. Any thoughts?

    I have tried your resolution and it does not work.

    http://wordpress.org/extend/plugins/black-studio-tinymce-widget/

  2. Marco Chiesi
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hello azcolor,
    please could you paste (here or on pastebin) the full html source code that you have in your widget? That way I can make further investigation on this issue.

  3. Marco Chiesi
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Additional note: I noticed that when you copy & paste a video link from youtube to the editor area, it automatically adds a link on the url. Please ensure to remove that link in order for the embedding code to work correctly. You may also switch to HTML mode to better check.

    In example, you may have the following contents in the editor:
    Visual tab:
    [embed]http://www.youtube.com/watch?v=XXXXXXXXXXX[/embed]
    HTML tab:
    <p>[embed]http://www.youtube.com/watch?v=XXXXXXXXXXX[/embed]</p>

    The above code works fine for me.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.