WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

bbPress Search Widget
[resolved] Not displaying properly on my cyberchips theme site (6 posts)

  1. acehimself
    Member
    Posted 2 years ago #

    This is a terrific widget and I thank-you for developing it. Unfortunately for me on my cyberchimps themed development website it does not display properly on my sidebar. see http://t1financials.com.au
    I also have another WP User Control widget that is not displaying correctly and am seeking the advice of the Cyberchimps people. If you can offer any advise on how to get it to display correctly I'd appreciate your thoughts. Again thank-you for your efforts.
    Jamie Scott

    http://wordpress.org/extend/plugins/bbpress-search-widget/

  2. daveshine (David Decker)
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    @acehimself:
    Thanks for your feedback and using my plugin!

    I just extensively tested out the issue you described on a test install and have no solution yet out of the box. The problem is the CSS class .searchform provided by your theme overriding all form elements. I may end up modifying the CSS classes/IDs of my plugin. So I only ask for a bit more patience to test out some workarounds.

    In the meantime you might check out if you can adjust this .searchform class for this widget or at leas the sidebar to have a bigger height value. The theme only sets 20px which is not enough in this case.

    Hope this helps for the moment.

    Expect an update of the plugin by weekend.

    Thanks, Dave :)

  3. acehimself
    Member
    Posted 2 years ago #

    wow that's fantastic Dave, I really appreciate your amazing service. I'll probably just wait for the update rather than adjust .searchform class myself as I'm not confident enough to attempt these adjustments. Thanks again for your wonderful widget and help!
    Warm Regards,
    Jamie

  4. daveshine (David Decker)
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Hi there!

    Thank you very much :)

    I just released the update to v1.2 which contains another wrapper div plus ID selector around the form. This way it can all be styled even better.

    For your "iFeature" theme I worked out some CSS fixes, which worked like a charm in my test install. You can find this CSS fix/hack directly here:
    https://gist.github.com/2394575#file_theme_ifeature_lite.css

    ---> Just place this additional CSS styling ad the bottom of this file /wp-content/themes/ifeature/css/style.css (please note the /css/ subfolder here!)

    This should do it for you.

    I hope this resolves your issue -- I also linked this now in the FAQ at the bottom, for other users of "iFeature".

    Thanks for reporting, Dave :)

  5. acehimself
    Member
    Posted 2 years ago #

    Works beautifully Dave, give yourself a pat on the back. :)
    Thanks again for you superb service.
    All the best,
    Jamie

  6. daveshine (David Decker)
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Hi Jamie!

    Thank you very much, I'm glad it helped and I could also improve the plugin with CSS so I hope it will others help as well :)

    Rock on, Dave :)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic